Zekâ Oyunlarında büyük başarı

Zekâ Oyunlarında büyük başarı

14.05.2024 09:19:22

Gazi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Meryem Argın ve Oğuzhan Kandemir, Reversi ve Pentago oyunlarında İstanbul 3'üncüsü oldu.

Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nun zeka ve strateji oyunları alanında yetenekli öğrencileri, okulun ve ilçemizin bayrağını gururla taşıdı. Reversi ve Pentago oyunlarında yarışan Meryem Argın ve Oğuzhan Kandemir, Akıl ve Zeka Oyunları İl Finali'nde üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.
Turnuvaya ilçelerini temsilen katılan ve mücadele eden öğrenciler, zekalarını ve strateji yeteneklerini en üst düzeyde sergileyerek izleyicileri büyüledi. Meryem Argın'ın Reversi oyununda ve Oğuzhan Kandemir'in Pentago oyununda elde ettikleri üçüncülük, okullarını ve ilçelerini en iyi şekilde temsil ettiklerinin bir göstergesi oldu.
Okul yönetimi ve öğretmenleri de öğrencilerin bu başarısını gururla karşıladı. Öğretmenleri Yasin Agin, öğrencilerinin bu önemli başarısı için gururlandıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz büyük başarıya imza attı. Okulumuzu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Kendilerini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz." dedi.
Bu başarı, öğrencilerin zeka ve stratejiye dayalı oyunlardaki yeteneklerini ve rekabetçi ruhlarını göstermesinin yanı sıra, öğrencilerinin potansiyelini de ortaya koydu.
Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP