Yılmaz: Gümüşyaka’da el değmemiş cadde bırakmayacağız

Yılmaz: Gümüşyaka’da el değmemiş cadde bırakmayacağız

19.07.2022 11:20:17

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Gümüşyaka'da devam eden ve planlanan yatırımlar için Pazar günü bölgede incelemelerde bulundu.

Gümüşyaka Mahallesi krallık parkı yenileniyor (3)

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Gümüşyaka'da devam eden ve planlanan yatırımlar için Pazar günü bölgede incelemelerde bulundu.
Spor ve sosyal alan yatırımlarının yanı sıra Başkan Yılmaz, Gümüşyaka'da planlanan sokak iyileştirme çalışmalarına yönelik de mahallede incelemelerde ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Sokak iyileştirme çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi (4)
Başkan Volkan Yılmaz Pazar günkü Gümüşyaka mesaisinde teknik ekibi ile birlikte bölge yatırımları ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.
HALI SAHA ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
“Gümüşyaka Mahallesinde kazandıracağımız 35x50 metre halı saha alanında devam eden çalışmalarımızı inceledik.

Gümüşyakada devam eden 35x50 mt. halı saha çalışmaları...
KRALLIK PARKI YENİLENİYOR
Mahallede krallık parkını hemşehrilerimize yakışır hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Gümüşyaka Mahallesi krallık parkı yenileniyor (1)
SOKAK İYİLEŞTİRME ÇALıŞMASI BAŞLIYOR
Sokak İyileştirme Projemiz kapsamında Gümüşyaka Mahallemizin merkez bölgesinde gerçekleştireceğimiz çalışmalar üzerine alanda incelemelerde bulunduk, hemşehrilerimizi bilgilendirdik” açıklamaları ile Başkan Volkan Yılmaz Gümüşyaka'da Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile gerçekleştirdikleri incelemeleri ilişkin paylaşımda bulundu.

Gümüşyaka Mahallesi krallık parkı yenileniyor (2)
YILMAZ: GÜMÜŞYAKA'DA EL DEĞMEMİŞ CADDE BIRAKMAYACAĞIZ
Gümüşyaka'nın geçmişte çok ihmal edildiğini ifade eden Başkan Yılmaz; “Gümüşyaka bizim Batı'ya açılan penceremiz, Trakya ile buluşma noktamız. Gümüşyaka'da sokaklara el değmemiş, parklar unutulmuş, yollar görmezden gelinmiş. Geçen yıl Gümüşyaka'nın kuzeyinde 8 bin tondan fazla asfaltlama yaptık. Şimdi de Güney'de altyapı ve üstyapı çalışmalarına başladık. İçme suyu ve atık su hatları yenilenecek. Fiber optik alt yapısı, elektrik alt yapısı yenilenecek. Tretuvarlarını, kaldırımlarını, bordürlerini ve asfaltlarını yenileyerek Gümüşyaka'da el değmemiş cadde bırakmayacağız.” dedi. Seda ŞİMŞEK
Sevginar SALİ

YORUM YAP