Yılmaz: Değirmenköy’e yatırımlarımız devam edecek

Yılmaz: Değirmenköy’e yatırımlarımız devam edecek

19.07.2022 12:37:08

futbol stadı (1)

Değirmenköy'de devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Volkan Yılmaz, bölgeye yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

futbol stadı (3)

Pazar mesaisinin bir bölümünü teknik ekibi ile birlikte Değirmenköy'de geçiren Başkan Volkan Yılmaz, “Değirmenköylü üreticilerimizin ürünlerini doğrudan tüketici ile buluşturacakları pazar yeri yapımı için incelemelerde bulunduk.
Değirmenköy Futbol Stadımızın çevresine kazandırdığımız park ve spor alanlarını kontrol ettik” paylaşımında bulundu.

futbol stadı (2)
“DEĞİRMENKÖY'E YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”
Başkan Yılmaz, “Seçimlerde Değirmenköy'de unutulan hizmetleri, Silivri Belediyesi'nin ekonomik şartlarının el verdiği ölçüde çözeceğimizi vaat etmiştik. Değirmenköy'de ineklerin, kuzuların otladığı bir futbol sahası vardı. Buraya futbol stadı yapacağız demiştik. Bu sözümüzü de Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkıları ile çok kısa bir sürede yerine getirdik. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Trakya bölgesinin en donanımlı profesyonel maçlarının dahi oynanabileceği 1000 kişilik kapasiteli, soyunma odaları da bulunan bir stadı yaptık. Silivri Belediyesi olarak bu stadın etrafında çocuk oyun alanları, basketbol, tenis kortları, piknik alanları, aydınlatma ve otopark alanları yapıyoruz. Bitirmek üzereyiz. Değirmenköy'ümüze çok şık bir kapalı pazar ve etkinlik alanı yaptık. Burası düğün, nişan, kına, asker gecesi gibi özel günlerde ücretsiz olarak hizmet verecek” diyen Yılmaz, Değirmenköy'e yatırımların devam edeceğini ifade etti.

değirmenköy
Sevginar SALİ

YORUM YAP