
Silivri cemiyet hayatının tanınmış simalarından İhsan Yıldız ve Adnan Göksu, Hürhaber’i ziyaret ederek, 10. kuruluş yıldönümünü tebrik etti. Hürhaber İmtiyaz Sahibi İlhan Uygun, Yazı İşleri Müdürü Sevginar Uygun ve İnci Aydar ile birlikte gazetenin yeni yılı dolayısıyla pasta kesen Yıldız ve Göksu, iyi niyet ve dileklerini iletti.
YILDIZ: BİLDİĞİNİZ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDİN
Yıllardır Silivri gündemini Hürhaber’den takip ettiğini belirten İhsan Yıldız, "Gazetenizin hiçbir eksiği yok her geçen günle birlikte de kendinizi yaptığınız işte geliştirdiniz. Bildiğiniz yolda yürümeye devam edin” dedi.
GÖKSÜ: BAŞARI ÇITANIZI HER DAİM YÜKSELTİN
Adnan Göksu, Hürhaber’in başarı çıtasını her daim daha yükseklere taşıdığını ifade ederek, bunun kurumun kalitesindeki en önemli etken olduğunu ifade etti aynı çizgide yayın hayatına devam etmesini diledi.
Hürhaber İmtiyaz Sahibi İlhan Uygun, hoş bir sohbetin ardından misafirlerine incelikleri için teşekkür ederek, uğurladı.
Haber Merkezi