Yerde yatan rakibinin yüzüne tekme attı

Yerde yatan rakibinin yüzüne tekme attı

4.01.2022 12:19:32

Kırklareli 1. Amatör Ligi B Grubu'nda dün Büyükmandıra Belediye Stadı'nda oynanan Hürriyetspor-Kuştepe Gençlikspor maçında. büyük tepki gösterilen bir olay yaşandı.

Karşılaşmanın 40. dakikasında Hürriyetspor'dan Talha, Kuştepe'den Umut'a tekme atınca, hakem Ömer Şıvka tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Kırmızı kart gören Talha, bu kez aldığı tekmenin etkisiyle yerde yatan rakibi Umut'un yanına giderek yüzüne tekme attı. Yüzüne aldığı tekmeyle kendinden geçen Umut, ambulansla Babaeski Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk muayenesi yapılan talihsiz futbolcunun çene ve elmacık kemiğiyle burunda kırıklar, sol gözünün altında ise 2 santimetre yırtık tespit edildi.

'CİNAYETE TEŞEBBÜS'

Kuştepe Gençlikspor yönetim kurulu üyesi İbrahim Meriç, "Yerde yatan futbolcunun yüzüne tekme atmak resmen cinayete teşebbüs. Olayın ardından takımı sahadan çekmek istedik ama hakem oynattı. Maçı 3-0 kazandık" dedi. Meriç konuyla ilgili resmi işlem başlattıklarını söyledi

BAŞKAN ÖZÜR DİLEDİ

Hürriyetspor Başkanı Ersin Uyanık da maçın ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, futbolcuya tekme atılmasını esefle kınadıklarını belirtti. Özür dileyen Uyanık açıklamasında, "Bugün oynanan maçta saha içinde yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüz. Kuştepe Gençlikspor yönetiminden özür diliyoruz. Futbolcu kardeşimiz Umut Karakaş'a yapılanı esefle kırıyoruz. Böyle olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Yönetim olarak geçmiş olsun ziyaretine en yakın zamanda geleceğiz" dedi.

Kaynak: Hürriyet Gazetesi

YORUM YAP