Yaralı köpeğe Belediye sahip çıktı

Yaralı köpeğe Belediye sahip çıktı

25.07.2017 10:11:35

Selimpaşa'da arabanın çarpıp kaçtığı yaralı köpek, Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi tarafından tedavi altına alındı.

Bugüne kadar sayısız yaralı ve tedaviye muhtaç sahipsiz hayvanın tedavisini yapan Silivri Belediyesi, kurtarma operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve ön ayakları tutmayan köpek, Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ekipleri tarafından ameliyat edilerek hayata döndürüldü. Tedavinin ardından yeniden sağlığına kavuşan köpek, kanun gereği alındığı bölgeye bırakıldı.

DAHA ÖNCE KISIRLAŞTIRIP KAYIT ALTINA ALDIKLARI KÖPEĞİ İKİNCİ KEZ SAĞLIĞINA KAVUŞTURDULAR
Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, köpeğin sağlık durumu ve tedavi süreci ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “21.02.2017 tarih ve 441497 nolu başvuru üzerine Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından Selimpaşa Mah. 3006 Sokak No: 4 önünden trafik kazası ihbarı üzerine alınan kurt melezi, erkek, kahverengi renkte, 4 yaş civarında, 900032002358752 mikroçip numaralı köpek tedavi edilmek üzere alınmış olup 3667 kayıt numarası ile Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde Sahipsiz Hayvan Kayıt Defterine kaydı yapılmıştır. KHRM'de yapılan muayenesinde daha önce kısırlaştırıp rehabilite ettiğimiz köpeklerden olduğu ve çekilen röntgende sol radius-ulna ile sağ radius da girintili kırık olduğu tespit edilmiştir. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Pin Plaka ve Serklaj yöntemi ile operasyon yapılarak post operatif bakımı Müdürlüğümüz tarafından yapılan bu vakada kırık olgusu iyileştirilip sağlığına kavuşturduğumuz köpeğimiz tekrar bırakılmıştır.”

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Belediye bahçesinde minyatür TÜRAM
Sonraki »

YORUM YAP