Velimeşe futbol tarihine geçti 1-0

Velimeşe futbol tarihine geçti 1-0

24.05.2019 09:49:02

2014 yılında federe olan Ergene Velimeşespor tüm basamakları bir bir geçerek Nevşehir Belediyespor ile oynadığı final maçını 1-0 kazanarak ismini TFF 2. Ligine yazdırmasını bildi.

2018-2019 Futbol Sezonu TFF 3. Lig 1. Grupta normal sezonu beşinci sırada tamamlayarak 2. Lige yükselmek için Play-Off müsabakalarına katılmaya hak kazanan Ergene Velimeşespor, Kocaeli Stadı'nda karşı karşıya geldiği Nevşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek TFF 2. Lig'e yükseldi. Müsabakaya hızlı başlayan Velimeşe rakip kale önünde geliştirdiği ataklarla gol aradı. Maçın daha 9. dakikasında İbrahim Fatih Dilek, Nevşehir kalesine doğru yüksek bir orta yaptı. Yapılan ortada Nevşehir Belediyesporlu oyuncu Hayrettin Cengiz'in ters bir kafa vuruşu ile golü kendi kalesine attı. Kendi kalesine attığı golün hemen ardından Ergene Velimeşespor takımı Nevşehir Belediyespor kalesinde birbiri ardına bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamazken soyunma odasına 1-0'lık skorla önde giden Ergene Velimeşe spor, ikinci yarıda da birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Maçın ikinci yarısında Nevşehir Belediyespor beraberlik için zaman zaman rakip kalesine yüklense de aradığı gol veya golleri bulamadı. Ergene Velimeşespor 1-0'lık skoru koruyarak maçı kazanmayı başardı.

MAÇA İLGİ BÜYÜKTÜ

Kocaeli Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru ile birlikte çok sayıda teknik adam ve sporsever de takip etti.

YORUM YAP