Uyuşturucu ile mücadele kararlılığı

Uyuşturucu ile mücadele kararlılığı

4.07.2017 14:19:42

Tüm Türkiye'de olduğu gibi uyuşturucu ile mücadele konusunda güvenlik güçlerinin kararlılığındaki artışın ilçemizde de yankıları hissedildi.

İlçemiz genelinde Silivri Emniyeti Asayiş Büro Amirliğinin Uyuşturucu Madde Ticareti yapan şahıslar ile ilgili çalışmalarına ilişkin bilgi notu paylaşıldı.
İlçemiz genelinde uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik yapılan istihbari çalışmalar sonucu bir süredir fiziki takip ve tarassutu gerçekleştirilen 26.06.2017 günü Piri Mehmet Paşa Mahallesi Yarbaşı Sokak üzerinde E. C. P. (Alıcı) isimli şahsın H. İ. (Satıcı) isimli şahıstan narkotik madde temin etmek için buluştuğu görüldü. Bahse konu şahıslar uyuşturucu madde alışverişi yaptığı esnada suç üstü yapılarak, H. İ. isimli şahıs üzerinden; 1 Adet Fişek halinde satışa hazır Bonzai Maddesi ele geçirilerek el konulmuş, konu ile ilgili olarak Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılan şüpheli H. İ. isimli şahıs tutuklandı.
28.06.2017 günü saat 22:40 sıralarında görevli ekiplerimiz, Alibey Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Terminal kavşağında uygulama yaptıkları esnada 34 ….. plakalı aracı durdurup, aracı kullanan M. H. Ç. isimli şahıs ve yanında bulunan ön yolcu kısmında oturan K. K. isimli şahıslar üzerinden; 1 adet poşet içerisinde 315.4 gr satışa hazır halde esrar, 1.8 gr ve 1.3 gram gelen 2 fişek esrar ele geçirilerek el konulmuş, konu ile ilgili olarak Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılan şüpheliler, sevk edildikleri ilgili mahkemece, M. H. Ç. hakkında Denetimli Serbestlik Kararı verilerek serbest bırakıldı, K. K. isimli şahıs ise tutuklandı.
İlçemiz genelinde Uyuşturucu Madde ticareti yapan şahıslar ile ilgili yapılan çalışmalarda, 29.06.2017 günü saat 16.30 sıralarında görevli ekipler, Alibey Mah. Halim Uluşahin Cad. Silivri/İstanbul adresinde yapılan fiziki takip sonucu boş arazi bir bayan şahsın bir poşet sakladığı tespit edilmesi üzerine R .C. isimli bayan şahıs yakalanarak üzerinden; 16 adet satışa hazır vaziyette toplam 8 gram eroin, 1 adet poşet içerisinde 5 gram eroin, 1 adet kağıda sarılı vaziyette 2.4 gram bonzai maddesi ele geçirilerek el konuldu. Konu ile ilgili olarak Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılan şüpheli R. C. isimli bayan şahıs tutuklandı.
Yine 30.06.2017 günü saat 12:00 sıralarında Yeni Mahalle Şair Ahmet Erhan Çocuk Parkında K.E. (Alıcı) isimli şahsın H.A. (Satıcı) isimli şahıstan narkotik madde temin etmek için buluştuğu görülmüş, bahse konu şahıslar uyuşturucu madde alışverişi yaptığı esnada suç üstü yapılarak, K. E. isimli şahıs üzerinden 2 adet uyuşturucu hap ele geçirilerek el konuldu. Konu ile ilgili olarak Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılan şüpheli H. A. isimli şahıs hakkında Denetimli Serbestlik Kararı verilerek serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Engelliler için istihdam seferberliği
Sonraki »

YORUM YAP