Üniversite Selimpaşa’da eğitim verecek...

Üniversite Selimpaşa’da eğitim verecek...

29.07.2017 11:32:14

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Üniversitesi kuruluş çalışmalarını görüşmek üzere Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı ziyaret etti.

Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili son durumu konuşmak, adım atılan süreçlerle ilgili değerlendirmede bulunmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ı makamında ziyaret etti. Üniversite hazırlıklarını gözden geçirerek, binada incelemelerde bulunan Yıldırım Selimpaşa'da açılacak Fenerbahçe Üniversitesi'nin ilk etapta açılacak iki ayrı spor fakültesinin kuruluş çalışmalarını hızlandırdı.

IŞIKLAR BİNALARI GEZDİRDİ
Başkan Işıklar, Aziz Yıldırım'ı Silivri Belediyesi Selimpaşa Ek Hizmet binalarını gezdirdi. Binaların durumu hakkında bilgi veren Işıklar, üniversitenin Silivri için önemine değinerek Silivri halkının Fenerbahçe camiasını Silivri'de görmekten dolayı büyük memnuniyet duyacağını belirtti. Işıklar, Yıldırım ve Fenerbahçe heyeti, Selimpaşalı kadınların belediye hizmet binasında açmış olduğu el sanatları sergisini de ziyaret etti.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılacak ek binaları incelemek üzere Ağustos ayında yeniden Silivri'ye geleceğini söyleyen Yıldırım, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a Fenerbahçe camiasına gösterdiği yakınlık ve destek için teşekkür etti. Yıldırım'a ziyaretinde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Fenerbahçe Üniversitesi Kurucu rektörü Prof. Dr. Ali Rıza Büyükuslu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Silivri Şubesi Yöneticileri Okan Kocabaş, Orhan Öpçin, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Söylet eşlik eden isimler arasındaydı.

ÜNİVERSİTE SELİMPAŞA'DA EĞİTİM VERECEK
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçen yıllarda ‘1 milyon üye' hedefleyen kampanya kapsamında ilçeye gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yıllardan bu yana kurulması gündemde olan Fenerbahçe Üniversitesi için ilçedeki tarihi önemi büyük çeşitli binaları ve arazi tahsis etmeye hazır olduklarını söylemiş, Yıldırım ve kulüp yöneticilerinden Şekip Mostoroğlu binaları gezip beğenmişti. Başkan Işıklar, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım ile birlikte yaptığı görüşmelerin ardından konuyu 4 Mayıs 2015 tarihinde belediye meclisine getirmişti. Mecliste oy birliği ile Selimpaşa'da bulunan belediye ek hizmet binaları ile 3 tarihi konak, Fenerbahçe Üniversitesi Vakfı'na 30 yıllığına tahsis edildi.

Haber MERKEZİ

 

YORUM YAP