Uğur Lisesi’nde Kariyer Günleri başladı

Uğur Lisesi’nde Kariyer Günleri başladı

13.09.2018 10:25:09

Uğur Temel Lisesi'nde mezun öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Kariyer Günleri başladı.

Uğur Temel Lisesi, 12 sınıf öğrencilerini ilgi ve istekleri doğrultusunda, yaşanan tecrübelerden de faydalanarak yükseköğretim bölümlerine yönlendirmek, onlara ilham vermek, çalışmalarına enerji katmak amacıyla düzenlediği Kariyer Günleri önceki gün başladı. Uğur Temel Lisesi, mezun öğrencilerinden oluşan üç öğrencisini misafir ederek, kendilerini 12. Sınıf öğrencileriyle buluşturdu.
9 Eylül Üniversitesi'nde İktisat okuyan Tuğberk Duruhan ve aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okuyan Hakan Alp Erboğa ile Akdeniz Üniversitesi'nde iktisat okuyan Sefa Umut Ezen, üniversite hazırlık, okul ve bölüm seçim süreçlerini anlatarak yaşadıkları tecrübeleri paylaştılar ve çeşitli tavsiyelerde bulundular. Konuk öğrenciler, Uğur öğrencilerinin sorularını da yanıtlayarak kendilerini birçok konuda aydınlattı.
Kariyer Günleri etkinliğinde öğrencilerin yanında olan Okulun Müdür Yardımcısı Yıldız Selviboy ve Rehber Öğretmeni Arzu Güngördü, mezun öğrencilerine katılımları ve sundukları katkı dolayısıyla teşekkür ederek öğrenim hayatlarında başarılar diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP