Turgut Reis’ten kardeş kurum Sarten’e teşekkür

Turgut Reis’ten kardeş kurum Sarten’e teşekkür

5.12.2017 14:28:05

Turgut Reis İlkokulu Müdürlüğü, STEM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Matematik) ağırlıklı eğitim modeli uygulamasında desteğini esirgemeyen Sarten Ambalaj'a teşekkür etti.

Turgut Reis İlkokulu ve Sarten Ambalaj'ın kurum kardeşliği başarılarla taçlanıyor. STEM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Matematik) ağırlıklı eğitim modeli uygulamasıyla Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde Türkiye Birincisi olan Turgut Reis İlkokulu'nun başarısıyla ilgili Sarten Ambalaj yönetimi, “STEM (Bilim-Teknoloji-Mühendislik-Matematik) ağırlıklı eğitim modeli uygulamaya geçiren kardeş okulumuz Turgut Reis İlkokulu, Eğitim Teknolojileri Zirvesi'nde Türkiye Birincisi oldu. Verdiğimiz desteğin böyle güzel sonuçlar verdiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor ve kardeş okulumuzu kutluyoruz.” mesajını paylaştı.

CAN: DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜRLER
Okul Müdürü Hakan Can, “Kardeş kurumumuz olan Sarten Ambalaj Sanayi firması ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar'a desteklerinden dolayı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ediyoruz.” sözleriyle teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP