Tunbar çifti, Silivri gençliğinin hizmetinde

Tunbar çifti, Silivri gençliğinin hizmetinde

18.10.2022 12:00:37

Tunbar Ailesi amatör spor ve sporcunun yanında ve destekçi olmaya devam ediyor. Makbule ve Vedat Tunbar, Silivrispor'dan sonra Kadıköyspor'a da destek çıktılar.

1121121

Silivrispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapılar Koordinatörü Vedat Tunbar yıllardır spor camiasının yakından tanıdığı bir isim. Yemek sektörü ve ihracat alanında Silivri'nin gururu olarak faaliyetlerini sürdüren Tunbar Makine'nin sahibi Makbule Tunbar da eşini sportif destek çabalarında yalnız bırakmıyor.

fe38f76b-426c-44c1-8588-9e6ae52fbc90_1

TUNBAR AİLESİ'DEN KADIKÖYSPOR'A TAM DESTEK

Tunbar çifti son olarak ilçenin köklü kulüplerinden olan ve futbolla birlikte diğer spor branşlarında da gençlerin hizmetinde olan Kadıköyspor'un daimi destekçilerinden oldu. Önceki gün Kadıköyspor Kulüp Başkanı Oktay Erdem ile yaptıkları anlaşma ile kulübün tüm spor branşlarına sponsor oldular.

ERDEM: TUNBAR ÇİFTİNE ŞUKRAN VE SAYGILARIMIZI SUNARIZ

Kadıköyspor Kulüp Başkanı Oktay Erdem konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Tunbar Makine sahibi Makbule Tunbar hanımefendi ile Kadıköyspor Kulübümüzün tüm spor branşlarında sponsorluk anlaşması yapılmıştır. Desteklerinden dolayı Kadıköy halkı, Kadıköyspor camiası ve Kadıköy Gençliği adına spora ve sporcuya katkılarından ötürü şükran ve saygılarımızı sunarız” dedi.

Engin Akın

YORUM YAP