“Tüm Silivri halkının desteğini diliyoruz”

“Tüm Silivri halkının desteğini  diliyoruz”

27.10.2021 09:54:12

Şerife Baldöktü Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret eden Silivri Dayanışma Platformu, “Eksiklerin tamamlanması için tüm Silivri halkının desteğini diliyoruz.” paylaşımında bulundu.

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dönüştürülen Şerife Baldöktü Anaokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı itibariyle Özel Eğitim Anaokulu olarak hizmet verecek. Bu anlamda da ilçemizde bir ilk olan anaokulunun özel eğitime uygun dönüştürülmesi adına ihtiyaçları doğdu.

Silivri Dayanışma Platformu temsilcileri geçtiğimiz gün, okulu ziyaret ederek müdürü Hülya Bulut'la bir araya geldi.  Platform tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşım şöyle: “Bölgemizde ve ilçemizde büyük ihtiyaç olan özel gereksinimli öğrencilerin okul öncesi özel eğitim Anaokulunun ilçemizde hizmete açılması bizler için son derece sevindirici olmuştur.

 Silivri Dayanışma Platformu olarak bizlere iletilen talepler sonucu gündeme getirdiğimiz Özel eğitim Anaokulumuzun ilçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından hizmete sunulduğu bilgisini aldıktan sonra Dayanışma platformu Yürütme kurulu üyelerimizin bir bölümü ile birlikte Şerife Baldöktü Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Hülya Bulut'a ziyarette bulunduk.

“EKSİKLERİN TAMAMLANMASI İÇİN TÜM SİLİVRİ HALKININ DESTEĞİNİ DİLİYORUZ”

Yaptığımız görüşme ve gözlemlerimiz sonucunda okulumuzun eksiklerinin ivedilikle tamamlanıp en kısa zamanda eğitim faaliyetine geçmesini umut ediyor, eksikliklerin bir an önce tamamlanması için tüm Silivri halkının desteğini diliyoruz

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

İlçemiz ve bölgemiz için böylesi önemli bir ihtiyaca cevap veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve emeği geçen, katkı sunan herkese Silivri Dayanışma Platformu gönüllüleri olarak özel çocukların aileleri adına sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.”

YORUM YAP