Tokİ öğrencileri, mezunlarla söyleşi yaptı

Tokİ öğrencileri, mezunlarla söyleşi yaptı

25.11.2016 13:07:01

Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi, mezunlarını ağırlayarak öğrencilerinin üniversite kazanma süreci ve bölüm seçme konusunda söyleşi yapmalarını sağladı.

Özellikle son sınıf ortaöğretim öğrencilerine yönelik üniversite hazırlık çalışmaları kapsamında üniversite tanıtımları, mezun öğrenciler ve meslek sahipleriyle söyleşiler yapılmakta. Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Yakup Tümer'in öncülüğünde geçtiğimiz günlerde mezun öğrencilerini okulda ağırladı. Onlarla hem hasret giderdi, hem söyleşi düzenleyerek son sınıf öğrencilerinin onların tecrübelerinden faydalanmasını sağladı. Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi mezunlarından Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Özge Nur Kocaoğlu, Sakarya SBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri son sınıf öğrencisi Emre Bozo, Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi Rüveyda, Dumlupınar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği öğrencisi Sida ve Aydın Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümü öğrencisi Mert Sevimli, 12. sınıf öğrencilerine üniversite kazanma süreciyle ve okudukları bölümlerle ilgili bilgi verdiler, soruları yanıtladılar.
Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Yakup Tümer, kendilerini ziyarete gelen ve söyleşi tekliflerini kabul eden mezun öğrencilere sundukları katkı için teşekkür ederek, eğitim hayatlarında başarılar diledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP