
Köy halkını ve esnafı gezen heyet, halkın sorunlarını dinledi, çözüm yollarını ve Saadet Partisi’nin işbaşına geldiğinde neler yapacağını aktardılar.
TOKALİ: MİLLETE HİZMET EDECEK OLAN MİLLİ GÖRÜŞ KADROLARIDIR
Ziyaretler sırasında, Yerel seçimin önemine değinen Belediye Başkan Adayı Kadir Tokalı: "Yıllardan beri ülkemizde bir oyun oynanmakta, seçmen iki parti arasında tercih yapmaya yönlendirilmekte. Günümüzde de AKP ve CHP bu oyunu sahnelemekte. Temelde bakıldığı zaman bu iki siyasi parti arasında renkleri dışında hiçbir fark yok. Milletimize hizmet edecek kadrolar ise, Allah rızasından başka hiçbir şey gözetmeyen ve hak, hukuk meselesinde Allah korkusuyla hareket eden, Milli Görüş kadrolarıdır. Bunun için önümüzdeki yerel seçimler Saadet Partisi kadrolarının işbaşına gelmesi için büyük önem arz etmekte. Milletimizin artık bu oyuna gelmeyeceğine ve Saadet Partisi’ni işbaşına getireceğine inanıyoruz.
"30 MART MİLLETİMİZİN VE SİLİVRİLİLERİN KARAR GÜNÜDÜR”
Son günlerde her gün yolsuzluğun ve hırsızlığın konuşulduğu ülkemizde, Belediyelerin durumunun hiç farklı olmadığı görülmekte. İçişleri Bakanlığı’nın resmi rakamlarına göre bugün 1752 belediyeye yolsuzluk soruşturması açılmıştır. Bunların 678’i Ak Parti, 511’i CHP’li Belediyelerdir. Bu durum Milli Görüş Belediyeciliği ile diğerleri arasındaki en büyük farktır. Bugüne kadar hiçbir Saadet Partili Belediye ne bir yolsuzluğa bulaşmış, ne de tek kuruş borç yapmıştır. İşte 30 Mart milletimizin ve Silivrililerin karar günüdür. Yolsuzluk, rüşvet ve borçla milletimizin hakkını gasp edenlerin büyük bir şamar yiyeceği, milletin hakkına sahip çıkarak, millete hizmetten başka bir şey düşünmeyen Saadet Partisi Kadrolarının ise işbaşına getirileceği karar günüdür. 30 Mart günü bunun gerçekleşeceğine inanıyor ve Milli Görüş hizmetlerine başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz’’ diyerek destek istedi.