Starline ile seyahat keyfi Silivri’de

Starline ile seyahat keyfi Silivri’de

10.03.2016 15:16:27

"Starline Tour" şirketi vip servis yapan prezentabıl ve deneyimli personellerle 2000 yıllarından itibaren Antalya'da bulunan otellerde B.D.T. Ülkelerinden gelen futbol takımlarını ve uluslararası folklor çocuk gruplarını karşılayarak başlamıştır, hali hazırda sürdürmektedir. Bünyesine 2012 yılından itibaren Orta Doğu ve iç pazarı katarak yoluna devam eden şirketin Türkiye'de İstanbul ve Antalya yurt dışında Rusya'da Moskova ve Gürçistan'da Tifilis'te turizm ofisleri bulunmaktadır. Yurt içi ve yurtdışı uçak biletleri ve kültür ve özel ilgi turları, tailor-made geziler, hac turları, golf holidays, spor turnova, SPA & thalasso terapi gruplar, konferanslar ve kongreler, lüks konaklama, VİP araç filosu ve profesyonel rehberler hizmetleri ile birlikte güçlü bir donanıma sahiptir.
Starline Tourism Cuma günü Silivri'de acente açılışını gerçekleştirdi. Banu Beyli ve Erşef Hüseyinbeyli'nin sahipliğinde Dubai, Bakü, Tiflis, Moskova, İstanbul ve Antalya'da acentesi bulunan şirket ilk kez Füsun ve Murat Ceylan adına Silivri acentesinin işletmeciliğini verdi. Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Şerif Sokak, Mustafa Ön İş Hanı, No: 38 adresinde gerçekleştirilen açılışa başta Silivri Kaymakamı Faruk Beyarlar olmak üzere, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, geçmiş dönem CHP milletvekili Sıdıka Sarıbekir, Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, TES-İş 2 Nolu Başkanı Mustafa Güner, Türk-İş Genel Sekreteri Nuhi Çelebi, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Başkan Vekili Aliş Eren, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Başkan Vekili Arif Kanık, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Alibeyspor Başkanı Ali Tonta, Aydın Hamoğlu, Yetgin Çavdar, Bekir Yetkin, Çetin Ceylan, Nevzat Sezen, Nihat Hatipoğlu, İzzet Altınmeşe, Silivri Kartalları, İSKİ camiası, muhtarlar, eğitim camiasından geniş katılımlar oldu. Ceylan çiftini yakın arkadaşları ve akrabaları da bu özel günde yalnız bırakmadı.

CEYLAN'LAR: KALİTELİ VE DOĞRU SEYAHATİN ADRESİ OLACAĞIZ
Starline Tourism'i Silivri'ye kazandıran Füsun ve Murat Ceylan, konu hakkında şu şekilde bilgi verdiler: “Starline Tourism olarak grup rezervasyonunda birçok projeyi hayata geçirmiş bulunuyoruz. Birikimimizle sizin isteklerinizi en doğru biçimde hayata geçirebilir, tecrübemizle sizi istekleriniz doğrultusunda yönlendirebilir veya grubunuz için farklı alternatifler üretebiliriz. Şirketimiz için önceliğimiz organizasyonunuzun başarısı ve katılımcılarımızın memnuniyeti olmuştur.
Turizm pazarının büyük tur operatörlerinden Starline Tourism verdiği VIP hizmet ile bu konuda öncü liderlerden biridir, bu liderliğini titizlik, sorumluluk ve güvenilirlik politikası ile sürdürmeye devam etmektedir. Misafirlerin havalimanından otele kadar transferi ve otelde misafirin yerleşmesine kadar her şey tecrübeli kadromuz ve rehberlerimiz tarafından titizlikle ve özenle yapılmaktadır.
Yüksek kalitedeki hizmet seçeneklerinin yanında, otellerle uzun süredir süregelen ilişkilerimiz sizlere en uygun konaklama fiyatlarını sunma imkanını bize vermektedir.
Starline mevcut donanımı ile sizi hiçbir detayı düşünmeye gerek bırakmadan, organizasyonunuz için gerekli eğitim programları, takım oyunları, teknik donanım, dekor, reklam ve promosyon malzemeleri gibi farklı hizmetleri rahatlıkla karşılayabilecektir.
Her türlü organizasyonunuz ve yurtiçi yurtdışı tüm konaklamalar tüm uçak biletleri, rehberlik hizmetleri için deneyimli ekibimiz sizinle konuşmaya hazırdır.”
Füsun ve Murat Ceylan'ın açılışa özel tüm müşterilerine bir de çekiliş sürprizi var. Açılış dolayısıyla irtibata geçtikleri isimler arasında yapılacak çekilişin ardından bir çifti güzel bir tatil bekliyor...
Haber MERKEZİ

YORUM YAP