Spor il müdürünün Silivri çıkarması

Spor il müdürünün Silivri çıkarması

18.01.2014 11:44:20

Geçtiğimiz hafta İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, İkinci Başkan Süleyman Gencoğlu ve Muhasip Recep Karaköy’den oluşan heyete iade-i ziyarette bulunuldu. İl Gençlik Müdürü Koç’un Silivri çıkarmasına tüm teknik ve idari personeli ile gelmesi ilçede memnunluk oluşturdu.

YENİ İLÇE MÜDÜRÜ DE GÖREVE BAŞLADI

Silivri ilçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü görevine yeni atanan Sinan Büyükparmaksız’da görevine başladı. İl müdürü ziyaretinden evvel Silivrispor Kulüp Başkanı ihsan Atun, ikinci Başkan Süleyman Gencoğlu ve Genel Kaptan Yusuf Temel yeni müdürü hayırlı olsun dileklerini de sundular.

TALİMATLAR VERİLDİ

İldeki görevine yeni atanan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Silivri ziyareti sırasında beraberindeki heyetle birlikte Silivri Stadı’nın tüm eksiklerini tek tek kaleme aldırarak bu eksiklerin bir an evvel giderilmesi konusunda da talimatlarını verdi. Heyet daha sonra yemekte bir araya gelerek ilçe sporunun sorunları konuşarak yapılması düşünülen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.


YORUM YAP