Sona Bilgin, Yavuz Selim’deydi

Sona Bilgin, Yavuz Selim’deydi

24.11.2013 11:43:40

Yavuz Selim İlkokulu ve Ortaokulu, geçtiğimiz gün Sona Bilgin’i okulunda ağırlayarak öğrencileriyle buluşturdu. Memleketindeki kadınları "Kardelenin Hayatı” adlı kitabında anlatan Bilgin, gelirlerini ise çocuklara bağışlıyor.
Okul Müdürü Nuri Özgür, Okul Aile Birliği ve okul öğretmenlerinden Dinçer Konuk’un katkılarıyla okulda ağırlanan Sona Bilgin, öğrencilere kendini tanıttı. Ardahanlı bir ailenin beşinci kızı olarak doğup, okumayı çok sevdiğini ve hayattaki tek hedefinin bu olduğunu anlattı. İmkansızlıklara rağmen okumaya açık öğretimden devam ettiğini paylaştı.
"Kardelenin Hayatı” adlı kitabından bahsederek asıl amacını çocuklara destek olarak açıkladı. "Kitabım ne kadar çok satarsa, ben de o kadar çocuğa veya engelliye sandalye alacağım ya da burs vereceğim. Ben sözümü tutan bir insanım 5 bin TL ödül aldım ve bu geliri öğrencilere dağıttım. Siz sevgili çocuklar bizim güneşimizsiniz, geleceğimizsiniz. Sizler için ne yapsak azdır.” diyen Sona Bilgin, söyleşi sonunda kitabını imzaladı.
Yavuz Selim İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nuri Özgür, kendisine bir buket çiçek sunarak, katılımı dolayısıyla teşekkür etti.

Haber:
Renginar M.SALİ

YORUM YAP