Silivrispor, Manisa’da kampa girdi

Silivrispor, Manisa’da kampa girdi

2.05.2017 10:00:49

Ligin son maçında Hatay deplasmanında Kırıkhanspor ile karşılaşan Silivrispor bu zorlu maçı 2-0 kazanmasının ardından elemeler öncesinde kamp için
Hatay'dan, Manisa'ya uçtu.

TFF 3. Lig 2. Grupta onurlu mücadelesini tamamlayarak 2. Lig yükselebilmek adına Play-Off maçları oynama hakkı kazanan Silivrispor, rakibi Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maç öncesinde kampa girdi. Perşembe günü ilk ayağını oynayacağı eleme maçları öncesinde takım Manisa'da maç gününe kadar kampta olacak. İki ayaktan oluşan Play-Off mücadelesinin ilk ayağı Manisa'da oynanacak. Bu hafta Perşembe günü saat 15.30'da oynanacak maçtan galibiyetle ayrılması halinde Silivrispor ikinci maçını ise kendi sahasında yapacak. Her iki maçtan da üstün ayrılan takım grubun ikincisi ve beşincisinin galibi ile tarafsız sahada tek maç oynayacak ve bu maçı kazanan 2. Lige yükselecek.

SİLİVRİSPOR'DA MORALLER YÜKSEK
Perşembe günü oynayacağı eleme maçlarının ilk ayağında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Silivrispor'da moraller üst seviyede. Müsabaka için Manisa'da kampta olan takımın kaptanı Yunus Yaşar yaptığı açıklamasında; “Takım olarak iyi durumdayız. Takım arkadaşlarımız inanmış durumda ve galibiyete kenetlendik. Bizim için tek hedef var ve bu hedefte Silivrispor'u hak ettiği yer olan 2. Lige taşımaktır. Teknik heyetimiz, oyuncu arkadaşlarım, taraftarımız, Silivri Halkı ile birlikte yönetimiz bizlere inanarak sonuna kadar desteklemekteler. Bizler de bu inanca ve desteğe layık olarak onurlu mücadelemizi kutlu zafer ile taçlandıracağız” dedi.

Engin AKIN

YORUM YAP