Yeşilay Silivri Şubesi, “Benim Kulübüm Yeşilay” etkinliklerinin bir yenisini Çeltik İlkokulu'nda gerçekleştirdi.
Yeşilay Silivri Şubesi, Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle köy okullarında farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda rehber öğretmeni bulunmayan okullara yönelik olarak hayata geçirilen “Benim Kulübüm Yeşilay” etkinliği, Çeltik İlkokulu'nda öğrencilerle buluştu.
Etkinlik, Yeşilay Silivri Şube Sorumlusu İmran Mızrak ve Yeşilay gönüllüsü Zehra Kılıçaslan tarafından gerçekleştirildi. Programda öğrencilerle birebir etkileşim kurularak bilinçlendirici sunumlar yapıldı.
SAĞLIKLI YAŞAM VE BAĞIMLILIKLAR ANLATILDI
Etkinlikte çocuklara; Sağlıklı yaşam alışkanlıkları, Teknoloji bağımlılığı,Tütün bağımlılığı başlıklarında yaş gruplarına uygun bilgiler aktarıldı. Öğrencilerin soruları yanıtlanırken, doğru alışkanlıkların küçük yaşta kazanılmasının önemi vurgulandı.
OKUL YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR
Yeşilay Silivri Şubesi yetkilileri, etkinliğe destek veren okul idarecileri ve öğretmenlere ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür ederek, sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmek adına çalışmaların kararlılıkla süreceğini ifade etti.
“Geleceğimiz için sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmeye devam” mesajıyla tamamlanan etkinlik, öğrencilerden büyük ilgi gördü.
Renginar SALİ






