Silivri Panayırı gerçekleştirildi

Silivri Panayırı gerçekleştirildi

23.07.2019 10:23:27

Sosyal dayanışma, aktivite ve sosyal sorumluluk projesi olarak Seramik sanatçısı Rabia Gürleyen ve Sosyal girişimci Derya Küçük tarafından düzenlenen Silivri Panayırı, 20-21 Temmuz 2019 tarihlerinde Silivri Sahili Boşnak Bahçe'de gerçekleştirildi.

Etkinlik açılışına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Oğuz Özyaral, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan vatandaşlar ve firmalar ile katılanlar arasındaydı. Panayırda 50'ye yakın firma ürünlerini satışa sundu. Gıdadan, takıya, kırtasiye, giyim, tarım ürünleri, el işleri, ev yapımı ürünler, aksesuarlar, kozmetik, doğal ürünler pek çok ürün panayırda müşterilerin beğenisine sunuldu.
Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) yararına düzenlenen Silivri Panayırı'na Silivri Belediyesi de destek verdi.
Panayırda Silivri'deki esnaf ve Silivri civarındaki el yapımı ve ev yapımı işler yapan üreticiler, Silivri halkıyla buluşarak satış ve tanıtımlarını gerçekleştirme fırsatı buldular. Etkinlik Silivri sosyal yaşamına renk katmak ve bu vesileyle UCİM SAADET Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği'ne katkı sağlamak ve son günlerde hepimizin vicdanlarını sızlatan çocuk istismarı konusuna dikkat çekerek farkındalık yaratma amacına da hizmet etti.

SİLİVRİ PANAYIRI'NA 50 FİRMA KATILDI
altinborekleri, arzubasarir, atölye hephaistos, Berna Candan Kutay, cigdemlebutunseldonusum, dedeminmahsulu, demet_bohodesign, ela.optik, Elfida Köksal, Eser spor, evyapimirecellerim, eylemalas, fietra_store, fiftyshadesofcakes, guncelevents, han_ayakkabii, Hanife Kurt, hevis, kokos_butik_buyuk_beden, koliba, liderimanaokulu, mebikom, Mine Bayar, miniimodaaa, mtcornergiyim, mtcornergiyim, Mustafa Gür, Mustafa Kalafat, nakiphome, nirvanasanatevi, nly.design, onna kuyumcu, ozgeninmutfagindanlezzetler, runnerdesign1 H&N, sebnemsjewelry, Sevim Çalış, Silavant, silivrimasalanaokulu, sinemin_mutfag, sirindevranaydin, stanbulin seramik, tasarim_tokam, tattoocea, thebossbabyspa, UCİM, ufukayakkabi, umranuluskandegirmenci, winkelensilivri, yagmur_giyim_serapince, yitsaksesuar, yureklipek ve Zuzu Butik.
Etkinlik Pazar günü katılımcıların memnuniyeti ile tamamlandı.
Haber: Renginar SALİ

YORUM YAP