Bu bir tanıtımdır
Odak Koleji ile Sirman Turizm arasında öğrenci servis taşımacılığı alanında sürdürülen iş birliği üçüncü yılında da devam edecek. Taraflar, yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde sözleşmelerini yeniledi.
Odak Koleji ile öğrenci servis taşımacılığı hizmeti veren Sirman Turizm arasındaki iş birliği üçüncü yılına girdi. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde Odak Koleji'nden Celalettin Yazıcı ile sözleşmenin yenilendiği açıklandı.
“AYNI SORUMLULUK VE ÖZVERİYLE DEVAM EDİYORUZ”
Sirman Turizm sahibi Onur Sirman tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin güvenli, konforlu ve zamanında ulaşımının öncelik olmaya devam edeceği belirtilerek, “Öğrencilerimizin güvenli, konforlu ve zamanında ulaşımı için aynı sorumluluk ve özveriyle yolumuza devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Sirman Turizm, kendilerine duyulan güven dolayısıyla Odak Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı'ya teşekkür ederek yeni eğitim-öğretim döneminin öğrencilere, velilere ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sevginar SALİ






