Silivri’mizin her evinde Atatürk, her işyerinde Atatürk...”

Silivri’mizin her evinde Atatürk, her işyerinde Atatürk...”

23.12.2016 11:34:00

Silivri Belediyesi Atatürk takvimli  geleneğini bu sene de sürdürdü. Yeni yıla sayılı günler kala Silivri Belediyesi tarafından bastırılan Atatürk resminin yer aldığı binlerce takvim ilçemizdeki ev ve işyerlerine ulaştırılmaya başlandı.

Başkan Özcan Işıklar, CHP'li meclis üyeleri Devrim Uzun, Semih Ayeş ve Zafer Bıyıklı ile birlikte takvim dağıtımına Eski Sanayi sitesinde hizmet veren işyerleriyle devam etti. Işıklar hem takvimleri dağıttı hem de vatandaşlar ile gündem üzerine sohbet etti, görüşlerini dinledi.

IŞIKLAR: ULU ÖNDERİMİZİ HEP SAYGIYLA HATIRLAYACAĞIZ
Çalışma ile ilgili Başkan Bey, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: “Bu sabah Eski Sanayi Bölgesi, Marmara (Endülüs) Sokaktaki esnaflarımızı belediye meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte ziyaret ettim. Kendilerine, artık belediyemizin bir geleneği olan ve her yıl merakla beklenen 2017 yılı Atatürk Takvimlerimizi hediye ettik. Bu vesileyle içinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte öngörüsünü bir kez hayranlıkla kabul ettiğimiz Ulu Önderimizin saygıyla hep hatırlayacağımızı ve hatırlarımızdan silmeye çalışanlarında karşısında dimdik duracağımızı belirtmek isterim. Silivri'mizin her evinde Atatürk, her işyerinde Atatürk...”


Haber Merkezi

YORUM YAP