Silivri Kızılay’da Emre Aydın dönemi

Silivri Kızılay’da Emre Aydın dönemi

22.03.2022 13:11:18

Türk Kızılay Silivri Şubesinin Başkanlığını 4 yıldır başarıyla yürüten Yunus Emre Kılıç, hafta sonu gerçekleştirilen genel kurulda hizmet bayrağını Emrah Aydın'a devretti.

Türk Kızılay Silivri Şubesinin 2022 Yılı Olağan Kongresi Kızılay İstanbul Büyükşehir Şubesi YK Üyesi Kadir Gurbetçi'nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Türk Kızılay Silivri Şubesinden genel kurula ilişkin paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “2018 yılından bu yana Silivri ilçemizde mazluma, masuna, yetime, kimsesize destek olmak için gece gündüz demeden birlikte hizmet ettiğimiz kıymetli şube başkanımız Yunus Emre Kılıç Bey hizmet yarışında bayrağı yeni şube başkanımız Emrah Aydın Bey'e devretti. Kızılay Şubemiz için çalışmaktan ve koşturmaktan hiçbir zaman geri durmayan başkanımız Yunus Emre Kılıç'a ve yönetimine emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. Yeni şube başkanımız Emrah Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eder, iyilik yolunda önemli hizmetlerde bulunmalarını temenni ederiz.”

Pazar günü gerçekleştirilen Türk Kızılay Silivri Şubesinin genel kuruluna dernek üyelerinin yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Celalettin Yazıcı, AK Parti Kurucularından Yetgin Çavdar, AK Parti İlçe Yöneticileri de katılım gösterdi.

YORUM YAP