
Silivri Halk Eğitim Merkezi tarafından Vega AVM'deki Migros Aile Kulübü'nde açılan Türk İşaret Dili kursu, kursiyerlerin yüksek katılımı ve motivasyonuyla devam ediyor.
Silivri Halk Eğitim Merkezi tarafından Vega AVM Migros Aile Kulübü bünyesinde açılan Türk İşaret Dili Kursu, yoğun ilgiyle sürüyor. Kurs kapsamında kursiyerler, günlük iletişimde kullanılan temel işaret dili kavramlarını öğrenerek işitme engelli bireylerle daha sağlıklı ve kapsayıcı bir iletişim kurmayı hedefliyor.
Kurs sürecinde katılımcılara; temel alfabe, selamlaşma, günlük ihtiyaç ifadeleri ve duygu-durum bildiren işaretler uygulamalı yöntemlerle öğretiliyor. Kursun, iletişimde empatiyi güçlendiren önemli bir farkındalık çalışması olduğu vurgulanıyor.
Silivri Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada:“Türk İşaret Dili kursumuz, yoğun katılım ve ilgiyle devam ediyor. Kurs öğretmenimize ve kursiyerlerimize başarılar diliyoruz.”denildi.
Renginar SALİ






