
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Nuray Koçer, haftanın ilk gününde ilçe esnafını ziyaret ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası (SİBESO) Başkanı Nuray Koçer, yeni haftaya ilçe esnafını ziyaret ederek başladı. İş yerlerini tek tek gezen Koçer, esnafla sohbet ederek taleplerini dinledi, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Ziyaretlerinin her zaman sahada ve esnafın yanında olduklarının göstergesi olduğunu vurgulayan Koçer, “Bu hafta başı da esnafımızın yanındayız. Tüm esnafımıza hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diliyorum. Güzel bir hafta olsun inşallah.” dedi.
DAYANIŞMA VE BİRLİK VURGUSU
Koçer'in ziyaretlerinde, esnafın karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde duruldu. SİBESO'nun her zaman esnafın sesi olduğunu belirten Koçer'in, dayanışma ve birlik mesajını yinelediği öğrenildi.
Esnaf ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.
Seda ŞİMŞEK






