Silivri’de baleye ilgi büyüyor

Silivri’de baleye ilgi büyüyor

19.01.2017 12:07:14

MEB Silivri Özel Levent Köksal Sanat Okulu tarafından verilen Bale derslerine ilgi büyüyor ve katılım çoğalıyor.

Yaklaşık üç yıldır hizmet veren MEB Silivri Özel Levent Köksal Sanat Okulu her geçen gün dans ve müzik severleri ailesine katmaya devam ediyor. Yeni Mahalle Ak Sokak Villa 41 adresinde bulunan kurumda uzman ve sertifikalı eğitmen kadrosu her yaş için Hobi Sınıfları ve Milli Eğitim Bakanlığı Sertifika Programı eğitimleri veriyor. Bale, Dans, Spor, Müzik & Enstrüman, İngilizce, Drama, Satranç gibi branşlara kayıtlar sezon boyunca sürüyor.
Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitmenlik Sertifika Programı kapsamında düzenlenen Dünya Dansları dersi sınavını başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını almanın mutlu gururunu yaşadı. Kursiyerlerin mutluluğunu Sanat Okulu kurucusu Levent Köksal'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen de paylaştı.
Çocukların ruhsal, bedensel ve kültürel gelişimleri için en doğru tercih olan Bale dersleri de büyük bir ilgiyle sürüyor. Geleceğin balerinlerinin arasına her geçen gün yenileri ekleniyor. Çocuklar, bale eğitimi sayesinde daha esnek, ince, zarif, sağlıklı bir vücuda sahip olmak için öğretmenleri eşliğinde büyük bir özen içinde çalışıyor. Duruşları ve yürüyüşleri zarafet ve asalet kazanıyor.
Çocuk ve gençler tarafından Hip Hop derslerinin de ilgi gördüğü Silivri'de yetişkinler tarafından ise Salsa tercih ediliyor. Salsa dersleri her Salı akşamı 19.30-21.00 saatleri arasında. Derslere kayıtlar devam ediyor.
Satranç dersleri de kesintisiz bir şekilde sürüyor. Kendilerini geliştirmek isteyenler Sanat Merkezi'nde düzenlenen kurslara katılıyor.
Sanat Okulu zinciri kurucusu Levent Köksal, Silivrili öğrencilerini de yalnız bırakmıyor. Hafta sonları Silivri'ye gelerek buradaki kursiyerlerini ziyaret ediyor, derslerini takip ediyor.
Dilediğiniz dans ve müzik branşlarındaki kurslara katılabilmek için 0212 727 79 27 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP