
CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut ve Kadın Kolları yöneticileri, Çorlu Durağında işe giden vatandaşlara çiçek vererek yeni yıl dileklerini iletti, emek ve adalet vurgusu yaptı.
CHP Silivri İlçe Başkanlığı, yeni yıl öncesinde sahadaydı. CHP Silivri İlçe Başkanı Doruk Bulut, Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve ilçe yöneticileriyle birlikte, Çorlu Durağında vatandaşların yeni yılını çiçek sunarak kutladı.
Sabahın erken saatlerinde işe giden emekçilerle bir araya gelen CHP heyeti, yeni yıla dair iyi dileklerini paylaştı. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden İlçe Başkanı Doruk Bulut, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:“CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak bu sabah Çorlu Durağı'nda işe giden emekçilerimizin yeni yıllarını kutladık. 2026 yılının gelir eşitsizliğinin, haksızlıkların ve iş cinayetlerinin son bulduğu; emeğin sömürülmediği bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Bu düzen değişecek, emek kazanacak.”
Gerçekleştirilen ziyaret, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken; dayanışma, adalet ve emek vurgusu öne çıktı. CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nın yeni yıl öncesinde gerçekleştirdiği bu saha çalışmasının, ilçe genelinde benzer buluşmalarla devam edeceği belirtildi.
Buket KARAHIZIR






