
Çağrıbey Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları eserleri sergiledi. Sergi, özel gereksinimli bireylerin dünyasına empatiyle yaklaşma çağrısı yaptı.
Çağrıbey Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde yıl boyunca büyük emekle hazırladıkları çalışmaları okulda açtıkları sergiyle ziyaretçilerin beğenisine sundu. Renkli ve duygu yüklü eserlerden oluşan sergi, özel bireylerin iç dünyasına ayna tuttu.
Sergi açılışında konuşan Okul Müdürü Erhan Yaman, “Her çizgide bir umut, her renkte bir empati var. Bu özel haftada öğrencilerimizin yürekten gelen çalışmalarıyla, özel gereksinimli bireylerin dünyasına duyarlılıkla bakıyoruz. Birlikte düşünmek, birlikte hissetmek, birlikte değişmek ve farkındalıkla yol almak için…” ifadelerini kullandı.
Ziyaretçiler tarafından ilgiyle gezilen sergi, öğrencilerin azmi ve öğretmenlerin özverisiyle hazırlanan farkındalık temalı çalışmalarıyla takdir topladı.
Renginar SALİ