Silivri AK Parti İlçe Başkanı Barlas’tan AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü mesajı

Silivri AK Parti İlçe Başkanı Barlas’tan AK Parti’nin 25’inci kuruluş yıl dönümü mesajı

14.08.2026 10:41:55

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, partisinin 25'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “AK Parti bizim için bir siyasi hareketin ötesinde; milletimizin umudu, Türkiye'nin ortak geleceği ve hep birlikte Türkiye olma ruhudur” ifadelerini kullandı.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Sami Barlas, AK Parti'nin kuruluşunun 25'inci yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.
AK Parti'nin kuruluşuyla Türkiye siyasetinde yeni bir sayfa açıldığını ifade eden Barlas, geride kalan çeyrek asırlık süreçte gerçekleştirilen hizmetlere dikkat çekti.
“İLK GÜNKÜ HEYECANIMIZI KORUYORUZ”
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğine vurgu yapan Barlas, “Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgimiz; milletimize hizmet etme azmimiz ve adanmışlığımız ilk günkü heyecanını koruyor” dedi.
“MİLLETİMİZLE ÇEYREK ASIR”
AK Parti'nin kendileri için yalnızca bir siyasi hareket olmadığını belirten Barlas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“AK Parti bizim için bir siyasi hareketin ötesinde; milletimizin umudu, Türkiye'nin ortak geleceği ve hep birlikte Türkiye olma ruhudur. Bu ruhla, bu inançla 25. yaşımızda ‘Milletimizle Çeyrek Asır' diyor, Türkiye'nin geleceğe hazır olduğunu bir kez daha ifade ediyoruz.”
Barlas, mesajını, “Bu kutlu yürüyüşte Liderimize yol arkadaşlığı yaparak milletimize hizmet etmekten onur duyuyoruz” sözleriyle tamamladı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP