Silivri ADD’den Emniyet Müdürü Büzyaka’ya hayırlı olsun ziyareti

Silivri ADD’den Emniyet Müdürü Büzyaka’ya hayırlı olsun ziyareti

11.03.2026 13:26:39

Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Elif Yılmaz ve yönetimi, Silivri Emniyet Müdürü Okan Büzyaka'yı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Elif Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Emniyet Müdürü Okan Büzyaka'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Büzyaka'ya görevinde başarı dilekleri iletildi.
Gerçekleştirilen görüşmede Silivri'nin huzur ve güven ortamının korunması noktasında emniyet teşkilatının yürüttüğü özverili çalışmaların önemine dikkat çekildi. ADD yönetimi, derneğin toplumsal duyarlılık vizyonunu ve kamu kurumlarıyla iş birliği iradesini de paylaştı.
Ziyaret sonunda ADD Şube Başkanı Elif Yılmaz ve yönetimi, nazik karşılamaları dolayısıyla Emniyet Müdürü Okan Büzyaka'ya teşekkür ederek yeni görev döneminin Silivri için hayırlı olmasını temenni etti.
Buket KARAHIZIR

 

YORUM YAP