SİAD’tan üye ziyaretleri

SİAD’tan üye ziyaretleri

21.01.2016 10:58:02

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, haklarını araştırmak ve korumak, sorunlarının giderilmesi için girişimlerde bulunmak, mesleki gelişmeyi ve aralarındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla üyeleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, Başkan Yardımcısı Mesut Söylet ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri tarafından Üstün Makine, Aldöküm ve Nasuf Türkyılmaz'ın iş yeri ziyaret edildi.

İLK ZİYARET ÜSTÜN MAKİNEYE
İlk ziyaretlerini tel çekme makineleri üzerinde ihtisaslaşmış olan Üstün Makineye yapan dernek heyeti, Ercan Üstün tarafından karşılandı. Çeşitli konulardaki istişarelerden sonra fabrika gezilerek bilgi alındı. Ercan Üstün ve kardeşine çalışma hayatlarında başarı ve hayırlı işler dilekleriyle ziyaret tamamlandı.

ALDÖKÜMDE İŞBİRLİĞİ ÜZERİNDE DURULDU
Ziyaretlerin ikinci durağı Aldökümdü. Dernek üyesi Hayri Efe ve oğulları tarafından karşılanan heyetin gündemini birliktelik, devlet destekleri ve Silivri Endüstri Meslek Lisesi ile yapılabilecek işbirlikleri oluşturdu. Derneğin internet sitesinden fabrikanın daha büyük başarılara imza atacağı inancı, “Rahmetli Hüsamettin Efe'den el alan Hayri Efe'ninde evlatlarına el vererek bu önemli firmamızın daha da büyüyeceğine eminiz. Efe Ailesine hayırlı işler diliyoruz.” temennileriyle paylaşıldı.

SON ZİYARET NASUF TÜRKYILMAZ'IN İŞYERİNE
Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, son üye ziyaretini Nasuf Türkyılmaz'ın işyerine yaptı. Üretim ve ticareti konusunda geniş bir zaman diliminde görüşme imkanı bulan dernek heyeti, firmanın üretimini yaptığı hafif yanmaz tuğla ile asmolen hakkında bilgi aldı. Üyeler arasında iyi ilişkiler kurulmasını ve devam ettirilmesini sağlamak gayesiyle kaydedilen ziyaret, hizmetlerinin verimliliği konusunda karşılıklı iyi dileklerde bulunulmasıyla sona erdi.


Haber MERKEZİ

YORUM YAP