“Şerefinle yönet ki, konuşmayalım!”

“Şerefinle yönet ki, konuşmayalım!”

22.03.2014 11:45:26

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Kadıköy Mahallesi’nde gerçekleşen mitingde hemşerileriyle buluştu. İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği Işıklar burada seçim kampanyasında genel siyasetten bahsettiği yönündeki eleştirilere yanıtı verdi: "Bunun tek nedeni bu yüzkarası zihniyettir. Konuşulmasını istemiyorsan, onurunla, şerefinle bir yönetim anlayışını ortaya koyacaksın.”

EROL: SÖZ VERDİ VE YAPTI

Kadıköy Mahallesi Muhtarı Nihat Erol düzenlenen mitingde otobüs üstüne çıkarak hemşerilerine seslendi. Erol, "Sayın Başkanımız 2009 yılında geldiğinde düğün salonu sözü vermişti. Göreve geldiğinde hemen yerine getirdi. Ardından meydan düzenlemesi ve daha birçok hizmetle bizleri buluşturdu. Ben kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

IŞIKLAR’DAN KADIKÖY’E SPOR SAHASI MÜJDESİ

Kadıköy Mahallesi’nde gerçekleşen mitingde hemşerilerine seslenen CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, "Göreve geldiğimizde düğün salonu istendi yaptık. Meydan düzenlemeleri ve birçok hizmeti mahallemiz ile buluşturduk. 30 Mart’ta yeniden göreve geldiğimizde 3 ay içinde spor sahasını da yapacağız. Biz verdiğimiz sözü unutmayız” dedi.

"SARIGÜL’LE DAHA ÇOK HİZMET GETİRECEĞİZ”

Işıklar daha sonra hemşerilerine şöyle seslendi: "5 yıl boyunca sizlere hizmet vermek için çalıştık. Kendi yağımızla kavrulduk. Delikli kuruş dahi almadık. Ama birileri gelip engel olmaya çalıştı. İşte o engel olunan hizmetleri de İstanbul’da Sarıgül’ün başkan olmasının ardından sizlerle buluşturacağız.

"ONURUNLA, ŞEREFİNLE YÖNET, KONUŞMAYALIM!”

Yerelde genel konuştuğumuzu söyleyip eleştiriyorlar. Bugün geldiğimiz noktada, onların yüz kızartan hırsızlıkları, birilerine bir yerleri peşkeş çekmelerinden dolayı böyle konuşmak zorunda bırakılıyoruz. Bunun tek nedeni bu yüzkarası zihniyettir. Konuşulmasını istemiyorsan, onurunla, şerefinle bir yönetim anlayışını ortaya koyacaksın.

"BELEDİYELER AÇILACAK, KÖY TÜZEL KİŞİLİKLERİ ESKİ KİMLİKLERİNE KAVUŞACAK”

İstanbul’da yağmalanacak yer kalmadı, gözlerini bölgemize diktiler. Köy tüzel kişiliklerini kapattılar, belediyeleri tasfiye ettiler. Neden? Bu topraklarda gözleri var, rant var, yağma zihniyeti var. CHP iktidarında belediyeler yeniden açılacak, köy tüzel kişilikleri eski kimliklerine kavuşacak.

"ASLANLI YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhuriyetin ne kadar kazanımı varsa sattılar, yağmaladılar, peşkeş çektiler. Ama biz buna 30 Mart’ta dur diyeceğiz. Biz, o aslanlı yolda Atatürk’e doğru yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Bizi teslim alamayacaklar, susturamayacaklar. 30 Mart’ta sizlerin o temiz vicdanlarıyla bize vereceğinizi oylara layık olacağız.”


YORUM YAP