Sektörde 25 yıl; Sander Sigorta...

Sektörde 25 yıl; Sander Sigorta...

15.02.2016 10:57:03

Sander Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi 1991 yılında Hüseyin ve Seher Dertop tarafından bir aile şirketi olarak Silivri merkezli kurulmuş Sigorta Acenteliği yapan 25 yıllık kuruluştur. 5684 Sayılı Sigortacılık Kanunu ve Özel Sigortacılık Mevzuatı çerçevesinde Türkiye'de uygulanan bütün sigorta branşlarında acentelik faaliyetlerinde bulunmaktadır.
Yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi veren Dertoplar, “Sigortacılık mesleğinin gerektirdiği, sigorta acenteliği yapmak ve sigorta acenteliği işletmek için gerekli bütün yasal belgelere sahibiz. Üst düzey eğitimlerini tamamlamış, kurucu ve işletici şirket sahiplerinin yanı sıra, müşterilerine en iyi poliçeyi, en kapsamlı teminatlar ile sunmakta uzman çalışan kadromuz ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla faaliyetlerimize devam etmekteyiz.
Müşterilerimizin yalnız poliçelerini yapmakla kalmayıp herhangi bir hasar anında da en etkin ve kısa zamanda sonuçlandırmak için çalışmalarımızı yaparız.
Ev ve Konut Sigortaları, Trafik ve Kasko Sigortaları, Ferdi Kaza ve Hayat Sigortaları, İşyeri ve Sorumluluk Sigortaları, DASK ve Deprem Sigortaları, Hukuksal Koruma Sigortaları, Hekim, Muhasebeci, Mali Müşavir Mesleki Sorumluluk Sigortaları, Sağlık ve Yaşam Sigortaları, TARSİM, Tarım, Ziraat ve Hayvan Sigorta gibi tüm branşlardaki uzmanlıklarla, Türkiye'nin en seçkin Sigorta Şirketleri ile çalışmanın rahatlığı ve güveniyle müşterilerimizin ihtiyacı olan poliçeyi, en iyi teminatların karmasını çıkartarak, en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile sunarız.
Silivri'de sigortacılık mevzuatında 25 yıllık birikimimizle ile her zaman müşterilerinin yanında yer almaktayız.”
Sander Sigorta Aracılık Hizmetleri Limitet Şirketi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigortacılık Meslek Komitesi Sektör Meclisi üyesi, İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği (İSAD) ve Sigorta Acenteleri Derneği(SAB)”ın faal üyelerinden olup, sigortacılık meslek mevzuatı çalışmalarına katılmakta. Ankara'da Başkent Üniversitesi organizasyonunda Türkiye'de ilk defa yapılan Birinci Sigorta ve Aktüerya Kongresinde Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dertop tarafından hazırlanan, bilim kurulu tarafından sunulmasına karar verilen, bilimsel çalışma ile sigortacılık mesleğine katkı sunumu sürdürülmüştür.
Sektöründe lider olan sayılı sigorta şirketlerinden, Zurich Sigorta A.Ş., Ergo Sigorta A.Ş. , Groupama Sigorta A.Ş. ve Türk Nippon Sigorta A.Ş.'nin acenteliklerini yapan Sander Sigorta Aracılık Hizmetleri 25 yıllık sigortacılık tecrübesini, bu güzide sigorta şirketlerinin güçleri ile birleştirerek müşterilerine hizmete devam etmekte.
Şirket bünyesinde Hüseyin Dertop'un muhasebe, müşavirlik, vergi, sigorta, bankacılık, tarım, turizm ve otelcilik, hukuk ve adalet uzmanlıkları, üniversite öğretim üyeliği ile bütünleştirdiği 36 yıllık mesleki tecrübe ve uzmanlığını, Yönetim Kurulu Başkanı olarak kullanmakta. Seher Dertop da işletme, muhasebe, uluslararası ilişkiler, mahalli idareler ile yerel yönetimlerle alakalı mesleki tecrübe ve uzmanlığını Genel Müdür olarak şirkette ortaya koymakta. Sander Sigortanın faaliyetlerine oğul İsmail Sander Dertop'un, işletme ve uluslararası finans uzmanlığından danışmanlık hizmetleri alarak faaliyetlerine Silivri Sahilinde, Atatürk Anıtı karşısındaki, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Atatürk Caddesi No.31, Kat:2, D:4 adresinde kendine ait çalışma ofislerinde faaliyetlerine devam etmekte.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP