Şehit Emre Sarıtaş adına anlamlı turnuva

Şehit Emre Sarıtaş adına anlamlı turnuva

8.11.2016 15:47:53

Silivri Belediyesi ve Silivri Taekwondo Kulübü ortaklığında Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş anısına düzenlenen Taekwondo Turnuvası, 5 Kasım Cumartesi günü, Trakya ve İstanbul takımlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesi ve Silivri Taekwondo Kulübü işbirliğiyle, Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleşen terör saldırısında şehit olan Silivri ikametgâhlı Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş anısına turnuva düzenlendi. Saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunan sporcular, maçların başlangıcını Alibey Kapalı Spor Salonu'nda yaptı. Ulusumuzun kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silivri'nin şehidi Emre Sarıtaş ve mukaddes vatan toprakları için canını veren tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu akabinde hep birlikte İstiklal Marşı söylendi.
Şehidimizin annesi Hatice Sarıtaş'ın da katıldığı seremoni kısmı ise Alibey Kapalı Spor Salonu'nda devam etti. Protokolden İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Asım Kıyıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gençlik Geliştirme Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ve Alibeyspor Kulübü Başkanı Ali Tonta katıldı.


KIRAN KIRANA GEÇEN MÜSABAKALAR SONUNDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU
Protokol mensupları tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra ödül törenine geçildi. 400 taekwondo gönüllüsü süper minik, minik, yıldız ve genç kategorilerinde mücadele etti. 37 kg Yıldız Erkek kategorisinde 1. Orkun Yılmaz, 2. Osman Balcı, 3. Mustafa Işık ve Sinan Karakulak oldu. 41 kg Yıldız Bayan kategorisinde 1. İdil Zafer, 2. Feyzanur Kurt, 3. Sedef Yonca ve Betül Durdağı derece kazandı. 57 kg Minik Bayanlar kategorisinde 1. Ayşenur Bozkurt, 2. Yasemin Özhan olurken, 3'ncülüğü Merve Baysal ve Damla Şentürk paylaştı. 65 kg Yıldız Erkek kategorisinde 1. Nail Arslan, 2. Atakan Okutan, 3. Mert Yaşam Yaman oldu. Başarılı performanslarıyla göz dolduran sporcular madalya ile ödüllendirildi.

ŞÜKRAN PLAKETLERİ SUNULDU
Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş adına düzenlenen 1. Silivri Taekwondo Turnuvası, plaket töreni ile tamamlandı. Şehidin babası İsmail Sarıtaş ve annesi Hatice Sarıtaş başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gençlik Geliştirme Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve İlçe Kaymakamı Faruk Bekarlar'a teşekkür ve şükran ifadesi olarak plaket takdim edildi.
Haber:
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Sıra final oturumunda
Sonraki » Konut piyasaları...

YORUM YAP