Protokol, kaynaşma yemeğinde buluştu

Protokol, kaynaşma yemeğinde buluştu

15.11.2017 14:50:24

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği'nin düzenlediği kaynaşma ve dayanışma yemeği, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Silivri Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Mesut Güçlü ve yönetimi tarafından 12 Kasım 2017 tarihine rastlayan geçtiğimiz Pazar günü, birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma yemeği tertip edildi.
Küçüksinekli Mahallesi piknik alanında düzenlenen programa; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Başkan Yardımcısı Gökhan Daşgın, Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Harun Tüfekçi, Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Lütfü Vardar, AK Parti Köy Koordinasyon Ekibi Başkanı Sami Barlas, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ile derneğin eski başkanı Yaşar Kovan ve çok sayıda davetli iştirak etti.

DAVULLU KLARNETLİ PİKNİK
Pikniğe katılanlar hep birlikte kuzu çevirme ziyafeti yaptıktan sonra davul klarnet eşliğinde gün boyu doyasıya eğlenerek stres attı. Geleneksel hale getirilen buluşmada doğa ile baş başa zaman geçiren grup, büyük moral depoladı.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP