Polis Derneği Yönetimi yenilendi

Polis Derneği Yönetimi yenilendi

25.01.2017 10:23:35

Silivri İlçesi Polis Hizmetlerini Geliştirme Ve Güçlendirme Derneği, Cumartesi günü Park Hotel'de Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın da katılımıyla iki yılda bir düzenlenen genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Genel kurulda derneğin başkanlığını 14 yıldır yürüten Seyfi Atun güven tazelerken yönetimini yeniledi. Seyfi Atun'un Başkanlığında yeni yönetimde yer alan isimler şöyle belirlendi: Yavuz Dirik, Recep Karaköy, Erdoğan Boy ve Necati Yazıcı. Yedek yönetimde Güray Can, Nail Güçlü, İbrahim Karaduman, Raşit Yağcıoğlu ve Turgay Sakarya görev aldı. Derneğin asil Denetim Kurulu üyeliğine Faruk Can, Mehmet Arslan ve Memiş Devran seçildi. Yedek Denetim Kurulu Üyeliği görevini Mehmet Can, İbrahim Gür ve Berattin Aslan üstlendi.
Genel Kurulda Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan söz alarak dernek yönetimi ve üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

ATUN: POLİSİMİZE HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUZ
Silivri İlçesi Polis Hizmetlerini Geliştirme Ve Güçlendirme Derneği Başkanı Seyfi Atun, yönetim kurulu üyelerine seslenirken, “Tüm dernekler kutsaldır ancak takdir edersiniz ki bizim derneğimizin çok daha anlamlı bir misyonu var. Devletimize ve polisimize hizmet etmekten onur duyduğumuzu ifade ederek, çalışmalarımızı başarıyla sürdürmek adına elimizden gelen gayretin üzerinde bir çaba içinde olacağımızı herkesin bilmesini isterim” dedi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP