Park Hotel’den Kadınlar Günü daveti

Park Hotel’den  Kadınlar Günü daveti

5.03.2016 12:31:30

Park Hotel'in kadınlarımıza değerli olduklarını bir kez daha hissettirebileceğimiz bu çok özel günde eğlence dolu bir teklifi var! Sultan Salonunda Trakya'nın gönlünde taht kuran Solist Altuğ'un şarkıları eşliğinde unutulmaz bir akşam yemeğine ne dersiniz? Ruhunuza iyi gelecek aşk parçalarıyla kalbinizi zenginleştirecek, hazırlanan birbirinden leziz yemeklerle bu anlamlı günde hotelden güzel anılarla ayrılacaksınız. Park Hotel 8 Mart Kadınlar Gününü unutulmaz kılmak için her şeyi sizin yerinize planladı.

SOLİST ALTUĞ'LA EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ

08 Mart Salı gecesi saat 19.30'da başlayacak özel baloda kendine has tarzıyla Silivri ve Trakya'nın gönlünde taht kuran Solist Altuğ sahne alarak, bu geceye özel yeni repertuarı ve muhteşem sahne performansı ile Park Hotel'de siz sevenleriyle buluşuyor. Solist Altuğ'un muhteşem sahnesi eşliğinde lezzet ve keyif dolu saatler sizi bekliyor.

KAÇIRILMAZ FIRSAT SADECE 80 TL
Deneyimli ve güler yüzlü ekibiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak her şeyiyle dört dörtlük hazırlık yapan Park Hotel, bu özel gece için fiyat olarak 80 TL belirledi. Rezervasyonunuzu yaptırmak için gecikmeyin! 0 532 764 01 40 - 727 28 00 nolu telefonları arayarak bilgi alabilir, rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.


MENÜDE NELER VAR?
Ordövr Tabağı, Mevsim Salata
Mantar Soslu Biftek, Fildişi Nuga
Alkollü İçki (1 Kadeh) veya
2 Adet Meşrubat


Sevgi dolu buluşmaların, leziz yemeklerin, neşeli sohbetlerin, güler yüzlü hizmet ve kaliteli servisin değişmeyen adresi Park Hotel, Kadınlar Gününe özel hazırladığı sürprizlerle gün boyunca misafirlerini el üstünde tutacak.
Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Şoförler Kan bağışında bulundular
Sonraki » PELİKAN

YORUM YAP