Onur Kurt’un yeni takımı belli oldu

Onur Kurt’un yeni takımı belli oldu

14.03.2022 09:47:08

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grup takımlarından Kartalgücüspor ile başarılı maçlara imza atan forvet Onur Kurt'un yeni takımı belli oldu.

33 yaşındaki Kurt golcü Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ekiplerinden Feriköyspor ile anlaşarak idmanlara başladı. Güçlü fiziği ve son vuruşlardaki ustalığı ile bilinen Tecrübeli golcü Onur Kurt yaptığı açıklamada “Daha önceden formasını giydiğim ve beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Bundan sonra Feriköyspor'un başarılı olması için mücadelemi vereceğim” dedi.

Onur Kurt Kimdir?

Futbol hayatına 2000 yılında Kartal Cevizli Gençlergücü'nde başlayan Onur Kurt 2008 yılında Sultanbeyli Belediyespor'a transfer olduktan sonra Ankara Demirspor ile profesyonelliğe imzayı 2009 yılında attı. 2011 yılında yeniden Sultanbeyli Belediyespor'a döndükten sonra 2012 yılında Ataşehir Çamolukspor ile anlaştı ve Ocak ayı transfer döneminde Feriköyspor'a geldikten sonra 1 buçuk sezon kırmızı beyazlıların formasını giydi. Daha sonra Kartal Bulvarspor, Çekmeköyspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Taşdelenspor, Atlas Yıldızspor ve Kartalgücü takımlarının formasını giydi. Oynadığı bir çok takımla şampiyonluk yaşayan Onur Kurt'un kariyerinde 3.Lig'de 4, BAL'da 47 maçta 12 golü bulunuyor.

Murat Nazik

YORUM YAP