Okullarımıza görevlendirilen Müdür ve Müdür Yardımcıları

Okullarımıza görevlendirilen Müdür ve Müdür Yardımcıları

2.09.2021 10:47:26

2021 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Müdürlük sonuçlarına göre ilçemiz okullarına müdür ve müdür yardımcısı olarak görevlendirilen eğitimciler belli oldu.

2021 Yılı Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına İlk Defa Yönetici Görevlendirme Müdürlük Sonuçları (Taslak) Liste, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce açıklandı.

MÜDÜR OLARAK GÖREVLENDİRİLEN EĞİTİMCİLER VE OKULLARI

Listede ilçemiz okullarına yapılan atamalar da yer aldı. Buna göre Silivri okullarında müdür olarak görevlendirilen eğitimciler ve okulları şöyle;

Şehit Emre Sarıtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Ahmet Demir, Akören Ümit Aksun Ortaokulu'na Murat Çınar, İbrahim Emine Akçay Anaokulu'na Pınar Bekar, Yavuz Selim İlkokulu'na Sami Adam, Büyükçavuşlu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'na Serap Sevencan Çınar, Silivri Adalet Mesleki Eğitim Merkezi'ne Ünal Akbeniz müdür olarak atandı.

GÖREVLENDİRİLEN MÜDÜR YARDIMCILARI VE OKULLARI

İlçemiz okullarından İrfan Sırdaş Aile Eğitim Vakfı Ortaokulu'na Abdulkadir Tokiz, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne İmran Gelen, Sevim Avni Çoğal İlkokulu'na Esra Karagöl, Şehit Emre Sarıtaş Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Filiz Aksoy Çalışkan, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Hayriye Gökçınar, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe'ye Hüseyin Efe, Ertuğrul Gazi Ortaokulu'na Melek Birişik, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu'na Mustafa Güngör, Fenerköy Ortaokulu'na Remzi Topçular ve Büyük Çavuşlu Ortaokulu'na Sinan Ak Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Renginar SALİ

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Işıklar'dan Yılmaz'a teşekkür
Sonraki »

YORUM YAP