Öğrencilerden “Sağlık çalışanlarına vefa” eserleri

Öğrencilerden “Sağlık çalışanlarına vefa” eserleri

28.12.2020 09:57:57

“Sağlık çalışanlarına vefa” konulu Resim Yarışmasında Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrencileri de eserleriyle yer aldı.  

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları düzenlendi.

Fedakârca çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına duyulan minnettarlığın ifade edilmesi ve onların motivasyonunun artırılması amacıyla düzenlenen yarışmalar "ilkokul öğrencileri arası mektup, ortaokul öğrencileri arası resim ve lise öğrencileri arası kısa film yarışmaları" olarak kategorize edildi.

BEYCİLER ÖĞRENCİLERİ VEFALARINI RESİMLERLE ANLATTI

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu öğrencileri, Resim Yarışmasına yaptıkları birbirinden anlamlı eserlerle katıldı.  Katılanlar arasında; 5-A sınıfı öğrencisi Hilal Toprak,

5-A sınıfı öğrencisi Buğlem Özer, 6-A sınıfı öğrencisi Ceren Baytekin, 6-A sınıfı öğrencisi Sudenaz Sıratcı, 6-A sınıfı öğrencisi Işıl Kaya, 7-A sınıfı öğrencisi Hazal Toprak ve 8-A sınıfı öğrencisi Yiğitcan Güden yer aldı.

Okul Müdürlüğü, yarışmaya katılan öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Renginar SALİ

  1. Hayrettin Hayrettin

    Mektup yarışmasını da aciklarmisniz

YORUM YAP