Öğrenci eserleri beğeni topladı

Öğrenci eserleri beğeni topladı

3.06.2016 10:59:58

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, Özkan Kılbaş'ın müdürlüğünde yılsonu sergisini gerçekleştirdi. Görsel Sanatlar dersinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılı boyunca özveriyle yapılan çalışmalar sergide toplandı. Serginin açılışı dün İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkan Yardımcısı Mesut Söylet, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.
Görsel Sanatlar Dersinde, Sinan Beler'in öğretmenliğinde hazırlanan eserler, konukların beğenisine sunuldu. Sergide en çok çalışması yer alan 15 öğrenciye ise bir de ödül verildi. Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nun sergisi beğeni topladı.


KILBAŞ: HER ŞEY YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU İÇİN
Okul Müdürü Özkan Kılbaş, duygu ve düşüncelerini “Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu olarak güzel bir icraata daha imza attık. Rabbime şükürler olsun. Görsel Sanatlar Dersi'nde öğrencilerimizin bir yıllık emeğinin ürünü olan eserler sergilendi. Bu sergiye davetimize icabet ederek teşrif eden başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Ay olmak üzere kıymetli dostlarımıza ve misafirlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Bu serginin mimarı öğretmenimiz Sinan Beler'e ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Tüm dostlara selam olsun. Her şey Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu için.” şeklinde paylaştı.

Renginar SALİ

YORUM YAP