Öçal ailesinin gurur günü

Öçal ailesinin gurur günü

18.05.2017 10:53:02

Mehmet ve Gülizar Öçal eğitimci ailesinin, öğretmen kızı Aslı Öçal, “Son Basamak” adını verdiği ilk kişisel sergisinde bir araya getirdiği eserleri sanatseverlerin beğenisine sundu. Aslı Öçal, başarılı çalışmalarıyla ailesini de gururlandırdı.

Çanta 80. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu öğretmenlerinden Aslı Öçal, “Son Basamak” adını verdiği kişisel resim sergisinin açılışını 15 Mayıs 2017 tarihinde Yaşar Kemal Sergi Salonunda gerçekleştirdi. İnsan manzaralarına yer verdiği, siyah beyaz tonlarında çalıştığı, somut ve soyut birbirinden özel çalışmalarını sanatseverlerle paylaşan Aslı Öçal'ın heyecanını, İlçe Milli Müdürü Ahmet Ay, görev yaptığı Çanta 80. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdürü Birol Güven ve öğretmen arkadaşları, Çizgi Koleji Müdürü Akın Karabağ, Eğitim İş Silivri Şube Başkanı Hasan Okan, İlçe Milli Eğitim Özel Büro Sorumlusu Aydın Dakes, Çağrıbey Ortaokulu Müdürü Nilüfer Demirkaya, Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu Müdürü Nesrin Cambazoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şeflerinden Murat Coşkun, 75. Yıl Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yasemin Türkmen, öğretmenler ve birçok davetli katılarak paylaştı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, eğitimin sanata olan katkısına vurguda bulunarak, öğretmeni Aslı Öçal'ı tebrik etti ve kişisel sergisinin hayırlı olmasını diledi. “Son Basamak” adlı resim sergisinin açılış kurdelesi alkışlar eşliğinde kesildi. Aslı Öçal, eserleri hakkında konuklarına bilgi verdi.

ÖÇAL: BAŞARILARI DAİM OLSUN
Mehmet ve Gülizar Öçal öğretmen ailesinde yetişen, baba branşı da olan resim sanatına ilgisinin çok küçük yaşlarda başlayan Aslı Öçal, sergi açılışında oldukça heyecanlı ve mutluydu. Annesi Hasan Özvarnalı İlkokulu öğretmenlerinden Gülizar Öçal, “Bir annenin en büyük gururu çocuklarının başarılara imza atmasıdır. Kızımın açmış olduğu resim sergisi ailecek gurur ve sevincimiz oldu. Başarıları daim olsun.” şeklinde duygu ve düşüncelerini ifade etti.
Hayalperest Organizasyon tarafından süslenmenin yapıldığı sergide konuklara ikramlarda da bulunuldu. “Son Basamak” adlı Resim Sergisi 17 Mayıs 2017 tarihinde son bulacak.
Baba kız Mehmet ve Aslı Öçal, Eylül ayında ortak düzenleyecekleri sergiyle, sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Renginar SALİ

YORUM YAP