NURAY KOÇER’DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA: “Ayrım yapmadan herkesi kucaklıyoruz”

NURAY KOÇER’DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA: “Ayrım yapmadan herkesi kucaklıyoruz”

24.01.2018 10:13:43

Adaylığıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Nuray Koçer, “Asık suratlı, vatandaşa tepeden bakan, kibir dağları ören, yerli-yabancı ayrımını körükleyen bir yönetim anlayışının geleceği olamaz” dedi. Esnafa hizmetkârlığı, sevgi ve hoşgörünün ifadesi güler yüzü, hizmet odaklı yönetim anlayışını, hakkaniyete ve adalete sadakati olmazsa olmaz gördüklerini söyleyen Koçer, esnafın halinden anlayan, düşüncelerine kıymet veren ve memnuniyeti esas alan yönetim anlayışını hâkim kılmaya devam edeceklerini aktardı.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 2014/2015/2016/2017 yıllarına ait Olağan Genel Kurulu için geri sayım başladı. İkinci defa başkanlık görevine seçilmeyi hedefleyen Oda'nın mevcut Başkanı Nuray Koçer, her platformda insan ve değerler odaklı bir yönetim anlayışını benimsediklerini, samimi ve şeffaf bir tutum sergilediklerini vurgulamaya devam ediyor. “Biz farklılıkları ayrılık unsuru olarak görmüyoruz, tam aksine birer zenginlik olarak kabul ediyoruz” diyen Koçer'in bu sözleri, sosyal medyada yerli-yabancı ayrımı yapmakla gündeme gelen rakibine gönderme olarak yorumlandı. Farklı toplum kesimlerini temsil eden bir ekibe sahip olduğunu belirten Koçer, “Güzel memleketimizin dört bir köşesinden gelerek Silivri'de esnaflık yapan yol arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Tüm kesimleri kucaklayarak, ötekileştirmeden, dışlamadan, herkese aynı sıcaklık ve samimiyetle yaklaşarak esnafımızın karşısına yeniden çıkma sorumluluğundayız. Bu manada çoğulculuk dinamizmimizdir.” diye konuştu.

“YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”
Göreve geldikleri günden beri müphem bir dil kullanmadıklarına dikkat çeken Koçer, vatandaşa değer veren bir yönetim anlayışının Oda'da hakim olması gerektiğinin altını çizdi. Koçer, “Hiçbir zaman karşılıksız vaatlerde bulunmadık ve kıymeti harbiyesi olmayan söylemlere prim vermedik. Daima yapacaklarımızı dile getirdik, söylediklerimizi de yaptık. Bu yüzdendir ki esnafımızın güvenini kazandık, ortaya koyduğumuz icraatlarla da takdirine mazhar olduk. Bize güvenen esnaf ve sanatkârımız, bizler için paha biçilemez ve yeri doldurulamaz en önemli sermayedir. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır düsturuyla yolumuza emin adımlarla devam ettiğimizi bildirmek istiyorum. Güzide ilçemize ve insanlarına karşı yüreğimizde büyük bir sorumluluk duygusu taşıyoruz. Attığımız hiçbir adımda Silivri'yi aklımızdan çıkarmadık, çıkarmayacağız.” şeklinde konuştu.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP