Nirvanya okuyucusuyla buluştu

Nirvanya okuyucusuyla buluştu

22.01.2016 15:44:35

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan edebiyat ve sanat dergisi Nirvanya'nın ilk sayısı yayımlandı. Derginin içeriği alıntıdan uzak, öğretmen ve öğrencilerin özgün birer çalışması.
Okul Müdürü Sakine İzgi'nin imtiyaz sahipliğinde, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cengiz Şağban'ın editörlüğünde, Sema Nur Aygün, Okşan Yetişkin, Neslihan Aydın, Ceren Doğan, Kübra Bozok, Hilal Bilben ve Aslı Oktaylar'ın yazarlığında yazırlanan dergi Sefer Ölçer'in sponsorluğunda basıldı.
Nirvanya adlı edebiyat ve sanat dergisinin içeriği şöyle; Öğrenci Irkının Sanatsal Tanımı /Kübra Bozok, Nik ve Edebiyat/Aslı Oktaylar, Feminen Şiir Seçkileri, Bir Kere Ölün Mesela/Sidal Şimşek, Kanadı Kadınlığın/Azize Kanadıkırık Kılıç, Şair İhsan Tevfik'le Şiir Hasbihali, Fark Etmek ve Edilmek/Neslihan Aydın, Boşluk/Sema Nur Aygün, Muazzez Akkaya: Bir Efsanenin Yitimi/Cengiz Şağban, Kedinin Kuyruğundaki Aşk/Cengiz Şağban, Bunları Biliyor muydunuz?/Ceren Doğan, Niranya Diyor ki/Okşan Yetişkin, Anneye Güzelleme/Hatice Tombul, Bir Dirilişin Ufkunda/Rabia Yılmazkaya, Şah ve Mat/Merve Bal, Edebi Bulmaca, Nirvanya'da Ne, Nerede? Ve Teşekkür.
Renginar SALİ

YORUM YAP