MESAN piknik geleneğini sürdürüyor

MESAN piknik geleneğini sürdürüyor

15.08.2017 10:40:25

Çalışanlarına verdiği önemi her fırsatta gösteren Essentra bünyesinde faaliyet gösteren Mesan Kilit  A.Ş., bu yıl da çalışanların aileleriyle güzel bir gün geçirmesi ve mesai arkadaşlarıyla kaynaşabilmesine yönelik piknik düzenledi.

MESAN Kilit A. Ş., hem çalışanlarının diyaloglarını derinleştirmek hem de daha huzurlu çalışmalarına olanak sağlamak amacıyla her yıl gerçekleştirmekte olduğu geleneksel pikniğini 12 Ağustos Cumartesi günü, Çeltik'teki Çamlık Restaurant'ta kaydetti. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ve Genel Müdür Mustafa Mertöz'ün ev sahipliği yaptığı organizasyonda şirketin çalışanları ve ailelerinin yanı sıra 5N1PR İletişim Danışmanlığı Genel Müdürü Kenan Kaffar, IMMIB Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Özer, Muharrem Kayılı ve Coşkun Kırlı, IMMIB Şube Müdürü Özgür İnan, Bloomberg TV Haber Koordinatörü Ali Çağatay ve eşi Sevilay Çağatay, Alfa Yeminli Mali Müşavirlikten Akif Akarca, Silivri Belediyesi Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı ve eşi Öznur Kırkıcı, Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Yazıcı ve eşi Fulya Yazıcı, Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali ile birçok misafir hazır bulundu. Mertöz'ler etkinliğe katılan çalışanları ve misafirleriyle yakından ilgilendi. Yaklaşık 550 kişinin katıldığı piknikte çalışanlar, yoğun tempo içinde biraz dinlenip enerji toplayarak, aileleri ve iş arkadaşlarıyla keyifli bir gün geçirdi.

PİKNİĞİN EN ÇOK EĞLENENİ ÇOCUKLARDI
Ailelerin güzel ve hoş vakit geçirmeleri için kahvaltı ile başlayan yiyecek içecek ikramlarının yanı sıra müzikli eğlence, oyunlar ve yarışmalar düzenlendi. Yetişkinler voleybol, futbol, langırt, masa tenisi, halat çekme yarışmaları ile sürpriz birçok oyunlar oynarken, çocuklar için şişme oyun parkları kuruldu. Palyaçolarla gün boyu oyunlar oynayan küçükler Sihirbaz Sabu'nun illüzyon gösterisini hayranlıkla izledi. Piknikte düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.

KIDEM TEŞVİK TÖRENİ YAPILDI
MESAN Kilit A. Ş. şirketinde çalışan 13 personel kıdemleri nedeniyle plaket ve altınla ödüllendirildi. Erkan Tekbaş'a Özgür İnan, İsmail Türkmen'e İMMİB Genel Sekreter Yardımcısı Muharrem Kayılı, Engin Yılmaz'a Cengiz Özdenoğlu, Mustafa Işık olmadığı için yerine Tezer Karayol'a Kenan Gaffar, Satılmış Güngör'e Metin Eğin, Metin Ağgül'e Ali Çağatay, Serkan Aksoy'un yerine Ezgi Düzgün'e İMMİB Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Özer, Ömer Ayar'a Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali, Mustafa Aygün'ün yerine Doğan Arpaçay'a Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Yazıcı, Hasan Eğin'e MESAN Kilit A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Mertöz, Turan Topçu, Cemil Ebrinç ve Coşkun Özbilgin'e ödüllerini MESAN Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz takdim etti. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle ölümsüzleştirildi.

MERTÖZ, KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ
MESAN Kilit Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, kısa bir konuşmayla etkinliğe katılarak destek veren herkese teşekkür etti. Mertöz, “Değerli MESAN ailesi, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Gelenekselleşen MESAN pikniğinde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu mutluluğu hep beraber daha uzun yıllar yaşamak istiyoruz. Bugün burada bizi yalnız bırakmayan, MESAN çalışanlarına destek sunan dostlarımız var, onlar da hoş geldiler, şeref verdiler. Ülkemizin geleceği için üretmek boynumuzun borcu. Ancak üreterek ülkemizi büyüteceğiz. Sizlerin emeği ve gayretiyle omuz omuza vererek ülkemizi kalkındırmak boynumuzun borcu olacak. Tekrar hoş geldiniz. Hepinize iyi eğlenceler dilerim” diye konuştu.
MESAN ailesi, havanın da güzel olmasıyla eğlence ve aktivite dolu bir hafta sonu yaşadı. Saat 10.00'da başlayan piknik saat 17.00'a kadar keyifle sürdü.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP