
ARKAZ: HEDEFİMİZ; ONKOLOJİ BÖLÜMÜMÜZÜ RADYOTERAPİ İLE GÜÇLENDİRMEK!
Silivri’de iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Medical Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Arkaz, "Silivri, deniziyle, barışçıl insanıyla İstanbul’un en güzel köşelerinden. Nüfusu hızla artıyor. Trakya’nın her bölgesinden gelen hastalara hizmet veriyoruz. Hastanemizde onkoloji bölümünün eksikliği hep hissediyorduk. İlk basamak olarak, medikal onkoloji bölümünü kurmaya karar verdik. Şimdiki hedefimiz, onkoloji bölümümüzü radyoterapi ile güçlendirmek ve kalp cerrahisi bölümü ile hizmet vermek. Kısa zamanda birçok bölümü hizmete açacağız. Verdiğimiz hizmetin kalitesi artsa da fiyat politikamız değişmeyecek.” dedi.
BEKARLAR: SİLİVRİ’DE ONKOLOJİ BÖLÜMÜNÜN OLMASI GURUR VERİCİ
Açılış kurdelesini kesen Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, "Birçok ile yakınlığı ile bilinen Silivri’de onkoloji bölümünün olması gurur verici. Özel hastaneleri de kendi hastanemiz gibi görüyoruz. Bu adımları görmek bizi mutlu ediyor.” diye konuştu.
ÇOKMERT: ÇOK SAYIDA HASTAYA HİZMET VERECEĞİZ
Medical Park Silivri Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Suna Çokmert, şöyle konuştu: "Kanser hastalığı her geçen gün artmakta ve ilerleyen yıllarda dünya için en önemli sağlık problemlerinden biri haline gelecektir. Lokasyon açısından Silivri’de çok sayıda hastaya hizmet vermeyi amaçlıyoruz.”
TEŞHİS VE TEDAVİLER İÇİN HER TÜRLÜ KONSÜLTASYON İMKANI SAĞLANACAK
Yeni açılan medikal onkoloji bölümünde kemoterapi ve hormonoterapi uygulamalarının yanı sıra kanser hastalarının teşhis ve tedavileri için diğer bölümlerden de her türlü konsültasyon imkanı sağlanacak.12.230 metrekare kapalı alan üzerine kurulan Medical Park Silivri Hastanesi'nin Tıbbi Onkoloji Bölümü’nde ise 8 kemoterapi koltuğu bulunacak.
Hazal BAŞARAN