Kutlu ve ekibinden mahalle ziyaretleri

Kutlu ve ekibinden mahalle ziyaretleri

11.07.2016 08:00:45

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ekip arkadaşları, mahalle ziyaretleri yaparak halkla bayramlaştı. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve beraberindeki mesai arkadaşları, bayram boyunca mahalle ziyaretlerinde bulunarak halkla kucaklaşmayı sürdürdü. AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, belediye meclis üyeleri, ilçe başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle sorumlularının kendisine eşlik ettiği Kutlu; Kavaklı, Kadıköy, Gazitepe, Büyükçavuşlu, Danamandıra, Sayalar, Selimpaşa, Çayırdere, Büyüksinekli ve Beyciler Mahallelerinde mahalle muhtarlıkları, kahvehane, esnaf ve piknik alanlarını ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı. Selimpaşa Polis Karakoluna da ziyaret gerçekleştiren teşkilat mensupları, emniyet görevlileri ile Ramazan sevincini paylaştı.

AK PARTİLİLERE SEVGİ SELİ
Kavaklı, Kadıköy, Gazitepe, Büyükçavuşlu, Danamandıra, Sayalar, Selimpaşa, Çayırdere, Büyüksinekli ve Beyciler Mahallelerinde dolaşan AK Parti heyeti, büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı. Vatandaşların bayramını tebrik eden Başkan Kutlu, “Hayırlı bayramlar diler, mutlu ve sağlıklı daha nice bayramlar geçirmenizi temenni ederiz” dedi. Büyüklerin ellerinden öpüp, küçüklere de harçlık vererek bayramlarını kutlayan Kutlu, bayramı toplumsal kaynaşma fırsatına çevirdi.


VATANDAŞIN SORUN VE İSTEKLERİNİ YERİNDE DİNLEDİ
Ziyaretlerde vatandaşların hem bayramını kutlama hem de sorun ve taleplerini dinleme fırsatı bulan Rıfat Kutlu, halkın beklentilerini tek tek not alarak çözümü konusunda ilgili merciler nezdinde girişimde bulundu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP