Küpe FM 3 dalda aday

Küpe FM 3 dalda aday

28.01.2017 09:49:46

Trakya'nın en çok dinlenilen radyosu olma özelliğini istikrarla sürdüren Küpe FM, bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerinde 3 ayrı dalda aday gösterildi.

Fatih Belediyesi tarafından radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen ve dinleyicilerin oylarıyla belirlenen 5'inci Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerinin ön elemesi sona erdi. Ön elemeyi başarıyla tamamlayan Küpe FM, Yılın En İyi Yerel Radyosu, Yılın En İyi Radyo Konuk Programı ve Yılın En İyi Yerel Radyo Programı olarak 3 ayrı dalda aday oldu.
18 - 20 Ocak 2017 tarihleri arasında ön elemesi yapılan Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, 24 Ocak - 07 Şubat 2017 tarihleri arasında dinleyenlerin verdiği oylarla sahiplerini bulacak. Kategori birincilerinin belirleneceği oylamalar, www.sihirlimikrofon.org internet sitesi üzerinden yapılıyor. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Ödül Gecesi ise sürpriz sanatçıların katılımı ile 09 Şubat 2017 tarihinde, Zorlu Performans Sanatları Merkezinde gerçekleştirilecek.


BİLİCİ DESTEK İSTEDİ
Küpe FM'in programcısı Kamil Bilici, yapılacak oylama için destek istedi. Bilici, destek beklentilerini şöyle ifade etti: “5. Sihirli Mikrofon Ödüllerinde Küpe FM, 3 kategoride yarışıyor. Desteklerinizle Sihirli Mikrofon Trakya'ya geliyor. www.sihirlimikrofon.org/oylama adresinde 2. Kategoride Yılın En İyi Yerel Radyosu olarak Küpe FM'i, 17. Kategoride Yılın En İyi Radyo Konuk Programı olarak Kamil Bilici - Küpe FM'i, 20. Kategoride Yılın En İyi Yerel Radyo Programı olarak Kamil Bilici - Küpe FM"i seçip çıkan güvenlik kodunu 4605'e ücretsiz gönderin. Sihirli Mikrofona hep birlikte bir adım daha yaklaşalım.”
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP