KOR-AY’la sağlığını yeniden keşfet

KOR-AY’la sağlığını yeniden keşfet

15.02.2018 10:10:08

Dünyada yaygın olarak uygulanan ancak ülkemizde geçmişi daha yeni olan destek tedavi metodu biorezonansı Silivri ile tanıştıran Kor-Ay Yaşam Danışmanlığı Merkezi; sizlere kilo kontrolü, bağımlılıklar, alerjiler ve ruhsal dengeleme konularında profesyonel bir yaklaşımla yardımcı oluyor.

Kor-Ay Yaşam Danışmanlığı Merkezi; batıda doğal tıp, ülkemizde ise tamamlayıcı tedavi yöntemi olarak kabul gören biorezonans terapileri ile daha sağlıklı ve aktif bir yaşama geçmek ve değişimi yaşamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. “Cep telefonlarımızın performansını artırmak için nasıl ki format atma işlemi gerekliyse, insan metabolizmasının da formatlanmasına ve yeniden dengeye kavuşmasına ihtiyaç vardır” diyen Kor-Ay Yaşam Danışmanlığı Merkezi Yaşam Koçu Nilay Aydoğan, detoks kapsamında herhangi bir ilaç ya da kimyasal yüklemesi yapmaksızın gerçekleştirilen enerji-frekans bazlı müdahalelerle vücudun kendisini tamir etmesinin mümkün olduğunu söyledi.

“KENDİNİZE VERECEĞİNİZ EN GÜZEL HEDİYE: REZONANS KOÇLUĞU, BACH ÇİÇEKLERİ VE NEOCLİNİCS REZONANS TERAPİLERİ”
Daha fazlasını merak eden okurlarımız için Kor-Ay Enerjik Yaşam tarafından iletilen tanıtım bilgisine aynen yer veriyoruz: “Kor-Ay Enerjik Yaşam olarak Silivri'de 2017 yılı Mayıs ayından itibaren bölge halkımıza Rezonans seanslarıyla hizmet veriyoruz.
Çalışmalarımızı ülke çapında yaklaşık 70 hizmet noktası bulunan Neo.Clinics ailesinin bir üyesi olarak gerçekleştiriyoruz.
Seans uygulamalarımız Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezince düzenlenen Profesyonel Yaşam Koçluğu eğitimiyle sertifikasını alan çalışma arkadaşımız Nilay AYDOĞAN tarafından yapılıyor.
Rezonans seanslarımızı kısaca tanımlayacak olursak; temeli Quantum Fiziğine ( evrenin çekim yasasına) dayanan elektromanyetik titreşimler yardımıyla kişide hücresel bazda “temizlenme/detoks” işlemi gerçekleştiren bütünsel bir yöntemdir. Biorezonans insan vücudunu titreşimlerden oluşan bir sistem olarak görür. Vücudun titreşimsel alanının niteliği vücuttaki tamir ve kendini iyileştirme mekanizmalarının ne kadar çalıştığını belirler.
Avrupa'da 35 yılı aşkın bir geçmişi olan Biorezonans ilk kez 1970'li yıllarda homeopati tecrübesi olan doktor Franz Morell'in homeopatiklerin vücut üzerindeki elektriksel etkilerini gösteren maddelere özgü frekans ( titreşim) paternlerini ya da vücudun kendi yaydığı frekanslarını kullanarak elektriksel değişimler yaratılabildiğini göstermesiyle ortaya çıkmıştır. Ülkemizde ise bu alanda 2006 yılından itibaren farkındalık artmaya başlamıştır.

Kor-Ay Enerjik Yaşam ofisimizde yapılan seans uygulamaları;
-Gıda düşkünlüklerini azaltmaya ve kilo vermeyi kolaylaştırmaya yönelik
- Sigara düşkünlüğünü azaltmaya yönelik
-Alkol Düşkünlüğünü azaltmaya yönelik
-Fiziksel ve Ruhsal Enerji Dengelemesine ( Stresi kontrol altına almaya) yönelik
- İştahı arttırmaya yönelik
- Allerjik problemlerin titreşimler aracılığıyla azaltılmasına yönelik olarak gruplandırılmıştır.
Düşkünlük halini azaltmaya yönelik olan seanslarımız, kişinin enerji bedeninde yapılan taramalarda tespit edilen düşkünlük yaşanan gıda veya sigara, alkol gibi madde titreşimlerini ters iletmeyle gerçekleştirilirken; iştahı arttırmaya ve stresi kontrol altına almaya yönelik seanslarımız, gıdaların frekanslarını ve homeopatik bach çiçeklerinin frekanslarını (titreşimlerini) güçlendirerek iletmek suretiyle uygulanmaktadır.
Çalışmalarımız ve danışan sonuçlarımız ile ilgili bilgi almak için bizi koray.yasam instagram ve koray enerjik yaşam facebook sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, detaylı bilgiye sahip olmak için İsmek Yanında bulunan ofisimizi ziyaret edebilir, çayımızı ve kahvemizi içebilirsiniz. Kor-Ay Enerjik Yaşam olarak tüm bölge halkımıza kendini iyi hissettiği, şanslı, mutlu, huzurlu, pozitif enerjiyle geçirecekleri günler dileriz.”

İRTİBAT BİLGİLERİ
NEOClinics hizmet noktası Kor-Ay; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Mumhane Sokak, No:19, Kat: 1, (Ozan Kırtasiye karşısı / Vefa Eczanesi üst katı) adresinde hizmet vermekte… Biorezonans ile ilgili aklınıza gelen bütün sorular için 0212 728 86 87 – 0541 665 75 00 numaralarını arayabilirsiniz.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP